Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură a Craiovei după venirea lui Reghecampf! Paul Anton ajunge pe Oblemenco pentru a reface cuplul cu Dan Nistor

Prima lovitură a Craiovei după venirea lui Reghecampf! Paul Anton ajunge pe Oblemenco pentru a reface cuplul cu Dan Nistor
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la Universitatea Craiova în locul lui Marinos Ouzounidis, iar primul jucător de pe lista de cumpărături a antrenorului este Paul Anton.

Alexandru Cicâldău a părăsit-o oficial pe Universitatea Craiova, la scurt timp după demiterea lui Marinos Ouzounidis. Golul lăsat de antrenor a fost acoperit de Laurenţiu Reghecampf, iar cel lăsat de decarul echipei ar urma să fie umplut cu Paul Anton.

Mijlocaşul central se va despărţi de Dinamo din pricina problemelor financiare şi ar urma să ajungă la Craiova, informează ProSport. Acelaşi drum a fost parcurs şi de Vlad Achim, însă fostul ”câine” a smenat cu FC U, nu cu Universitatea.

Prima lovitură a Craiovei după venirea lui Reghecampf!

Anton ar deveni astfel primul transfer al oltenilor după venirea lui Reghecampf şi ar urma să refacă cuplul cu Nistor, alături de care a mai jucat la Pandurii şi Dinamo. În sistemul 4-2-3-1 preferat de Reghecampf, cei doi mijlocaşi se încadrează perfect ca închizătorii doriţi de antrenor.

Deşi vine de la o mare rivală în Bănie, Anton este foarte apreciat de olteni. În decembrie 2020, Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universităţii, vorbea cu drag despre mijlocaş, pe care îl cunoscuse la Getafe.

”Paul Anton este copilul meu, un băiat deosebit. Am colaborat excelent la Getafe şi nu ştiu de ce n-a rămas în Spania. Ar fi făcut faţă cu siguranţă în La Liga, s-ar descurca şi acum Îmi place ca om şi ca jucător. Un caracter pozitiv, dă tot ce are, nu poţi să-i reproşezi nimic. Paul joacă mereu cu multă dăruire şi lasă totul pe teren”, declara Craioveanu, pentru aceeaşi sursă.

Afla mai multe despre: universitatea craiovadinamopaul antonlaurenţiu reghecampfanton craiova 

viewscnt
Articole similare