Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta vrea să revină la conducerea Barcelonei. Fostul preşedinte catalan a anunţat că-şi va depunde candidatura la alegerile din 2021

Joan Laporta vrea să revină la conducerea Barcelonei. Fostul preşedinte catalan a anunţat că-şi va depunde candidatura la alegerile din 2021

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta (57 de ani) e gata să fie din nou preşedinte la FC Barcelona. Omul care i-a condus pe catalani într-o perioadă de glorie a clubului, vrea să-şi depună din nou candidatura pentru un nou mandat la conducerea clubului de pe Camp Nou.

Laporta a condus Barcelona până din 2003 până în 2010, apoi i-a lăsat locul lui Sandro Rosell. Apoi, Laporta a fost învins de Josep Maria Bartomeu în 2015, dar e gata să să fie unul dintre candidaţi la viitoarele alegeri, în 2021. Bartomeu a ajuns preşedintele clubului blaugrana după ce Sandro Rosell, fostul preşedinte, şi-a dat demsiia când a fost acuzat de evaziune fiscală.

"Mă văd din nou ca şi candidat pentru că nu îmi place niciunul dintre candidaţi. Mai este timp, probabil îmi voi prezenta candidatura cu şase luni înainte de alegeri. Voi pregăti un plan de acţiune", a anunţat Joan Laporta.

Barcelona a câştigat în era Laporta două Ligi ale Campionilor, patru titluri, Cupa Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor.

Afla mai multe despre: joan laportafc barcelonapresedinte 

viewscnt
Articole similare