Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho: ”Sunt mândru că fanii Realului îmi strigă numele. Este o mare onoare!”

Jose Mourinho: ”Sunt mândru că fanii Realului îmi strigă numele. Este o mare onoare!”

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho a calificat drept surprinzătoare calificarea echipei Ajax Amsterdam în faţa Realului în sferturile Uefa Champions League. Totodată, portughezul a discutat despre posibilitatea de a prelua Real Madrid.

”Am văzut ambele manşe şi mi se pare extrem de surprinzătoare eliminarea Realului. Până la urmă, Realul nu poate câştiga patru, cinci, saşe Uefa Champions League la rând” a explicat Mourinho pentru La Sexta, în cursul zilei de astăzi.

Numele lui Mourinho apare drept unul dintre favoriţii pentru a ajunge la Real Madrid în locul lui Santiago Solari: ”Mă simt mându că suporterii îmi strigă numele. Fără doar şi poate e un motiv de mândrie” admite Mourinho, al cărui nume a fost des scandat în ultimele săptămâni de fanii blanco.

Cu toate acestea, antrenorul portughez mărturiseşte sincer că nu există nicio discuţie cu Real Madrid în momentul de faţă: ”Nu există nici cea mai mică discuţie în acest moment între noi. Nu am trimis niciun mesaj către jucători din cauza zvonurilor, dar ei ştiu că atunci când câştigă sunt fericit pentru club. La fel cum ştiu că nu sunt fericit când echipa pierde” a mai explicat tehnicianul portughez. 

Afla mai multe despre: jose mourinhoreal madrid 

viewscnt
Articole similare