Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jucător de geniu”. FCSB abia acum află ce are în curte. ”Să îmi arătaţi un fotbalist din istoria fotbalului românesc cu astfel de pase” | EXCLUSIV

”Jucător de geniu”. FCSB abia acum află ce are în curte. ”Să îmi arătaţi un fotbalist din istoria fotbalului românesc cu astfel de pase” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), l-a elogiat pe Octavian Popescu (20 de ani), jucătorul de la FCSB care l-a impresionat cel mai mult în duelul cu Universitatea Craiova, jucat în etapa precedentă din Superligă.

Octavian Popescu este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB şi a avut o prestaţie reuşită în duelul cu Universitatea Craiova.

Vicecampioana României i-a învins pe olteni cu scorul de 3-0, iar la două dintre goluri a contribuit decisiv şi tânărul mijlocaş de 20 de ani.

Cu toate că a jucat doar 69 de minute, acesta a dat două pase de gol, la ambele reuşite semnate de Darius Olaru.

Totuşi, ”perla” FCSB-ului nu a fost convocat de selecţionerul Daniel Pancu la cea mai recentă acţiune a naţionalei de tineret a României.

Mihai Stoica l-a ridicat în slăvi pe Octavian Popescu

Mihai Stoica i-a luat din nou apărarea lui Octavian Popescu şi a ridicat în slăvi calităţile tehnice ale acestuia.

Prezent în studioul Orange Sport, oficialul celor de la FCSB a fost dat pe spate de unele faze din meciul cu Craiova cu Popescu în prim plan şi l-a asemănat cu un jucător de geniu.

”Dacă se uită cineva să vadă calitatea, doar un jucător de geniu poate să dea o astfel de pasă. Să îmi spuneţi un fotbalist din istoria fotbalului românesc care mai avea astfel de pase. Unul să îmi arătaţi.

Este un jucător extraordinar de talentat, un copil extraordinar”, a declarat oficialul celor de la FCSB, la Orange Sport.

În acest sezon din Superliga României, Octavian Popescu a adunat cinci partide şi a reuşit un gol şi două pase decisive.

În vârstă de 20 de ani, Popescu evoluează la prima echipă a celor de la FCSB din luna septembrie a anului 2020.

A adunat 130 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor, reuşind 20 de goluri şi 21 de pase decisive.

Octavian Popescu, certat de Gigi Becali

"N-are nicio dreptate. Ai 20 de ani, joacă. Nu ai demonstrat nimic până acum. Şi chiar dacă are, Pancu, taci din gură. Munceşti şi gata, cum au zis şi alţii.

Nu există jucător care are valoare şi care să nu fie chemat de selecţioner. El trebuie să-şi vadă de treaba lui, nu să dea declaraţii împotriva antrenorului. Niciodată. De abia i-au ieşit puţin mucii pe la nas, puf, barba şi gata, vorbeşte.

Tu vezi-ţi, mă, de treaba ta, joacă fotbal că văd că în loc să creşti, scazi. A dat două pase, dar să mai dea, nu să vorbească" , afirma Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare