Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător suspendat încă "cel puţin" trei săptămâni pentru că a lovit un adversar! A avut numeroase alte gesturi nesportive în carieră

Jucător suspendat încă "cel puţin" trei săptămâni pentru că a lovit un adversar! A avut numeroase alte gesturi nesportive în carieră

NBA

Comentarii

Suspendat "până la noi ordine" în NBA, Draymond Green a ratat deja trei meciuri după ce l-a lovit pe 12 decembrie pe pivotul echipei Phoenix Suns, Jusuf Nurkic. Potrivit publicaţiei The Athletic, jucătorul de la Golden State Warriors va fi suspendat pentru "cel puţin" încă trei săptămâni, adică un total de zece meciuri.

Surse din NBA au declarat că Green ar trebui "să se consulte cu cineva şi să lucreze cu Warriors şi NBA" şi că jucătorul de 33 de ani pregăteşte "procesul pentru revenirea sa cu normă întreagă la echipă".

Green (33 de ani), cvadruplu campion NBA cu Warriors, a avut numeroase gesturi nesportive de-a lungul carierei sale şi a fost deja suspendat cinci meciuri pentru că l-a strâns de gât pe francezul Rudy Gobert la jumătatea lunii noiembrie.

Săptămâna trecută, Draymond Green l-a lovit puternic în faţă pe pivotul lui Phoenix Suns, Jusuf Nurkic, fiind imediat eliminat de arbitri în timpul înfrângerii echipei sale cu 119-116.

 

Afla mai multe despre: meciuri nbadraymond green 

viewscnt
Articole similare