Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jucătorii care au rămas merită tot respectul. Nu mai cred în spanioli!". Reacţia lui Jerry Gane după meciul cu Hermannstadt. Ce a spus despre plecarea lui Fabbrini

"Jucătorii care au rămas merită tot respectul. Nu mai cred în spanioli!". Reacţia lui Jerry Gane după meciul cu Hermannstadt. Ce a spus despre plecarea lui Fabbrini

Dinamo București

Comentarii

Jerry Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul victoriei obţinute de elevii săi, 2-0 cu FC Hermannstadt, în Liga 1.

Jerry Gane, plecăciune pentru fotbaliştii care au rămas la Dinamo în situaţia grea de la club: "Merită tot respectul nostru şi al suporterilor!"

Gane a analizat întâi victoria lui Dinamo cu Hermannstadt şi apoi a vorbit, din nou, despre problemele cu banii de la club. Antrenorul din Ştefan cel Mare a anunţat că-şi pune bază doar în suporterii din DDB şi nu mai crede deloc în spaniolii conduşi de Pablo Cortacero. Jerry Gane i-a lăudat pe jucătorii care au ales să rămână la Dinamo, în ciuda incertitudinii şi a întârzierilor salariale mari.

"Eu cred că a fost un meci bun, în primul rând că a fost primul meci al returului, nu era uşor în situaţia pe care o avem. Am avut un echilibru în tot ceea ce am făcut, o organizare foarte bună, nu am dat nicio şansă adversarului sau să îmi amintesc vreo şansă de gol. Am fost foarte bine organizaţi, am ştiut ce facem, a trebuit să accelerăm când a trebuit să îi prindem pe spaţii libere.

Fiecare dintre ei, în acest moment, încearcă să găsească o soluţie cât mai bună. Cei care au rămas aici merită tot respectul nostru şi tot respectul suporterilor. Cei din DDB încearcă şi au încercat şi zilele trecute să rezolve aceste situaţii ca echipa să nu se destrame. Pentru că nu avem alt sprijin decât în ei.



Eu nu mai cred în spanioli pentru că de atâta timp ne tot amăgesc, aşa că am obosit să vorbesc de ei. Cred în suporteri, în acest moment cred în suporteri. Cred în echipă, în toţi aceşti băieţi minunaţi care meci de meci, antrenament de antrenament, încearcă să facă tot posibilul ca această echipă să arate bine"
, a spus Jerry Gane, după meci.

Ce a spus Jerry Gane despre plecarea lui Fabbrini la CFR Cluj

Antrenorul din Ştefan cel Mare a vorbit şi despre faptul că Diego Fabbrini s-ar fi înţeles cu CFR Cluj, campioana României. Jerry Gane a spus, la Telekom Sport, că italianul nu a anunţat nimic la club în legătură cu acest fapt. În orice caz, Gane a spus că este o decizie pe care nu o poate controla, dacă este luată deja, având în vedere că jucătorii sunt neplătiţi: "Nu este adevărat, nu mi-a spus nimic dew Faribini nu ştiu, dar, v-am spus, în fiecare zi pot apărea decizii pe care eu nu le pot controla", a mai spus Jerry Gane.

FC Hermannstadt - Dinamo 0-2, în Liga 1

Dinamo a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Au marcat Fabbrini ’30 şi Nemec ‘33

Hermannstadt: Figueiredo – Al. Vodă (Sîntean ’46), I. Stoica, Viera (Alhassan ’46) – P. Petrescu (Măţel ’75), Dâlbea, Addae – Mayoral, Karanovic (Aralica ’75), Jo Santos (Buzan ’46). Antrenor: Ruben Albes

Dinamo: M. Eşanu – Sorescu, Bejan, Ehmann, A. Radu – Răuţă, V. Achim (Blejdea ’55), P. Anton (Gol ’81) – D. Fabbrini, A. Nemec (Borcea ’88), A. Bani (Mihaiu ’82). Antrenor: Ionel Gane

Afla mai multe despre: jerry ganeantrenordinamofabbriniliga 1 

viewscnt
Articole similare