Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Craiovei după ce s-au calificat în sferturile Cupei României: ''Ne bucurăm. Au fost multe surprize şi noi nu am vrut să facem parte din aceste surprize''

Jucătorii Craiovei după ce s-au calificat în sferturile Cupei României: ''Ne bucurăm. Au fost multe surprize şi noi nu am vrut să facem parte din aceste surprize''

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova a trecut cu 4-0 de Minaur Baia Mare în „optimile” Cupei României.

Dan Nistor a vorbit despre victoria echipei sale şi despre calificarea în sferturile Cupei României. 

''Ne bucurăm foarte mult că în această etapă a Cupei au fost foarte multe surprize şi nu am vrut să facem parte din aceste surprize. Ne am bucurat că ne-am calificat, cu acest gând am venit şi ne pregătim pentru meciul de sămbăta cu cei de la Mioveni. 

Am rezolvat meciul rapid, asta a fost şi găndirea noastra, am încercat să închidem cât mai repede jocul pentru că era foarte important. Îmi pare nespus de rău că n+au fost suporteri în tribună pentru că am auzit că s-au făcut eforturi deosebite din partea acestui club să aduca nocturna, să creeze aceste condiţii destul de bune pentru a avea un meci frumos*, a mărturisit Nistor. 

 ''Sunt foarte fericit că am făcut gol, am deschis scorul şi a fost o victorie importantă pentru echipă, pentru noi''

Gustavo s-a declarat fericit de golul marcat azi şi a mărturisit: ''E un teren greu, meci greu, dar am venit aici să câştigăm, sunt foarte fericit că am făcut gol, am deschis scorul şi a fost o victorie importantă pentru echipă, pentru noi.

Ştim că CFR e acolo mai în faţă de noi, dar trebuie să luptăm până la sfărşit de cămp şi cu siguranţă luptăm şi noi pentru campionat''.

Afla mai multe despre: dan nistorgustavocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare