Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii FCSB-ului au izbucnit în plâns când Edi Iordănescu şi-a luat rămas bun de la ei: ”Săracii, plângeau în vestiar”

Jucătorii FCSB-ului au izbucnit în plâns când Edi Iordănescu şi-a luat rămas bun de la ei: ”Săracii, plângeau în vestiar”

FCSB

Comentarii

Mai mulţi jucători de la FCSB au izbucnit în plâns în momentul în care Edi Iordănescu şi-a luat rămas bun de la ei.

Luni dimineaţă, Edi Iordănescu a mers în cantonamentul FCSB-ului pentru a-şi lua lucrurile, dar şi pentru a-şi lua rămas bun de la jucători.

A fost un moment emoţionant pentru mai mulţi dintre jucătorii FCSB-ului. Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, susţine că unii dintre ei au izbucnit în plâns.

Mai mulţi jucători de la FCSB au izbucnit în plâns la despărţirea de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a fost numit pe 18 august antrenor principal la FCSB. În tot acest timp, antrenorul în vârstă de 43 de ani a reuşit să-şi apropie foarte mult vestiarul.

Un argument care a întărit relaţia dintre jucători şi Edi Iordănescu a fost că antrenorul i-a interzis lui Gigi Becali să se mai amestece în alcătuirea primul ”11” şi în efectuarea schimbărilor.

De asemenea, i-a cerut patronului FCSB să nu-i mai critice public pe jucători, care au avut astfel parte de mult mai multă linişte.

Însă noile reguli impuse de Edi Iordănescu au ţinut până când antrenorul şi-a anunţat demisia, după ce a fost criticat de mai multe ori de Gigi Becali.

Luni dimineaţă, Edi Iordănescu a mers în cantonamentul FCSB-ului pentru a-şi lua rămas bun de la jucători. Gheorghe Mustaţă spune că fotbaliştii au fost bulversaţi de această schimbare şi câţiva dintre ei au izbucnit în plâns:

”Îi pare rău lui Edi de suporteri, de echipă, de jucători. I-a nenorocit, i-a tulburat pe jucători. Săracii, plângeau în vestiar… Sunt bulversaţi jucătorii”, a declarat Gheorghe Mustaţă.

Edi Iordănescu: ”Despărţirea de jucători a fost foarte grea”

La plecarea din cantonamentul FCSB-ului, Edi Iordănescu a oferit câteva declaraţii în care a vorbit inclusiv despre momentul în care şi-a luat rămas bun de la jucători.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani spune că a fost o despărţirea foarte grea şi emoţionantă:

"A fost foarte grea, cu multe emoţii, iar reacţiile lor mi-au generat şi mai multe emoţii. Sunt momente grele. Ştiu că venirea mea a generat foarte multe speranţe, toată lumea s-a entuziasmat.

Probabil am creat iluzii, dar din păcate lucrurile au luat-o într-o direcţie pe care nu am mai putut-o controla. Dacă depindea de mine, iar lucrurile puteau merge în direcţia normală, nu cred că se punea problema să plec.

Le doresc din tot sufletul să aibă baftă în ce fac, mi-am reconfirmat eu mie ce ştiam deja, e un grup de jucători fantastic, cu foarte mult caracter, personalitate, talent”,
a spus Edi Iordănescu.


 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare