Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui CS Mioveni după primul meci în Liga I: „Nu am reuşit să punem multe probleme”

Jucătorii lui CS Mioveni după primul meci în Liga I: „Nu am reuşit să punem multe probleme”

Superliga

Comentarii

Gaz Metan a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii 1. Medieşenii au învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, după golul dat de Chamed din penalty în minutul 14.

Andrei Cristea a vorbit despre prima partidă în tricoul lui CS Mioveni.

„Nu am reuşit să le punem mai multe probleme. Echipă foarte bine organizată de Mihai Teja. Jocul de azi îmi dă speranţe că pe viitor vom face mai bine. Sperăm. Este un început de campionat.

Am întâlnit un antrenor foarte bun. Pelici, organizează totul până la ultimul detaliu, rămâne doar să ne organizăm noi, să punem toate detalile la punct”, a declarat Andrei Cristea.

„Ne leagă amintiri frumoase de acest stadion. Din păcate am plecat cu o înfrângere azi. Vrem să demonstrăm că merităm să stăm în Liga I. Rămâne de văzut. După 15 minute am fost altceva, ne-am creat situaţii de gol, unele mai mici altele mai mari.

Ne-am creat ocazii contra unei echipe bune, pentru că Mediaşiul e bun, Teja face treabă bună aici!” a declarat Ştefan Blănaru după prima partidă din Liga I.

Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni, a jucat cu aproape toţi jucătorii care au promovat-o pe CS Mioveni în primul eşalon.

VIDEO | Gaz Metan - CS Mioveni 1-0. Argeşenii pierd prima partidă de la revenirea în Liga 1

Afla mai multe despre: cs mioveniandrei cristeastefan blanaru 

viewscnt
Articole similare