Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Liverpol acuză arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid: "Ştim că suntem mai buni de atât"

Jucătorii lui Liverpol acuză arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid: "Ştim că suntem mai buni de atât"

Liverpool

Comentarii

Andrew Robertson, jucătorul lui Liverpool şi unul dintre cei mai buni fundaşi laterali din lume, a acuzat arbitrajul după înfrângerea de pe Wanda Metropolitano, 0-1, împotriva celor de la Atletico Madrid, din prima manşă a optimilor de finală UEFA Champions League.

Atletico Madrid a deschis repede scorul în meciul care s-a văzut marţi seară, în direct la Telekom Sport 1. Saul Niguez a profitat de o greşeală în apărarea "cormoranilor" şi a înscris după doar patru minute, însă jucătorii lui Liverpool sunt de părere că au fost "furaţi". Robertson acuză faptul că echipa sa trebuia să primească o repunere de la margine la faza golului. 

"Trebuia să repunem noi de la margine înainte de corner. Oficialii au făcut o greşeală", a declarat Robertson. 

De asemenea, jocul rigid şi defensiv al lui Atletico nu a fost pe placul celor de la Liverpool, care în continuare consideră că sunt echipa mai bună: "Au încercat să ne intre sub piele, dar cred că ne-am descurcat destul de bine, ca să fiu sincer. Ştim că suntem mai buni de atât. Din fericire avem şi returul pentru a face dreptate", a mai declarat fundaşul stânga. 

După ce a deschis scorul, echipa lui Diego Simeone a mai avut ocazia de a marca încă o dată, însă Alisson a fost cel care i-a salvat pe "cormorani". Deşi a avut o posesie mai bună, Liverpool nu a reuşit să înscrie la Madrid, iar Atletico porneşte cu un mic avantaj la returul de pe Anfield Road, care va avea loc pe 11 martie, în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: liverpoolandrew robertson 

viewscnt
Articole similare