Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii României, făcuţi praf de un fost ”tricolor”: ”Vin la naţională în vacanţă. Era vreunul supărat după egalul cu Islanda?”

Jucătorii României, făcuţi praf de un fost ”tricolor”: ”Vin la naţională în vacanţă. Era vreunul supărat după egalul cu Islanda?”

Echipa națională

Comentarii

Danuţ Lupu i-a luat la rost pe jucătorii echipei naţionale, în urma egalului cu Islanda, scor 0-0, ce ne-a diminuat masiv şansele de a prinde barajul pentru Campionatul Mondial.

Naţionala României îşi putea asigura locul la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022 cu două victorii în ultimele două meciuri. Însă, ”triolorii” au remizat cu Islanda şi stau acum la mâna naţionalei nordice pentru a obţine calificarea.

Dacă islandezii nu scot măcar un punct la Skopje, cu Macedonia de Nord, România este out din calculele pentru baraj. Dacă reuşesc să îi încurcec pe macedoneni, ”tricolorii” pot urca pe poziţia secundă, cu o victorie în Liechtenstein.

Înaintea ultimului meci din grupe, Danuţ Lupu i-a făcut praf pe jucătorii naţionalei, pe care nu i-a iertat pentru meciul cu Islanda, din urmă cu trei zile.

Fostul internaţional român i-a criticat dur pe fotbaliştii conduşi de Mirel Rădoi, dar şi-a afirmat susţinerea faţă de selecţioner, pe care a dezvăluit că ar încerca să îl păstreze dacă ar fi într-o poziţie de influenţă.

Jucătorii României, făcuţi praf de un fost ”tricolor”

Jucătorii vin la naţională în vacanţă, nu ca să apere culorile naţionalei. Pentru noi era o mândrie să ne cheme la naţională, să ne cânte imnul. Acum, jucătorii îmi dau impresia că vin 4-5 zile în vacanţă, se bucură că vin în România să-şi vadă familia şi prietenii.

Aţi văzut vreo tragedie? Era vreunul supărat după egalul cu Islanda? Mai e o problemă. Nu avem lider. Nu e niciun jucător care să-i facă pe ceilalţi să fie determinaţi.

Fiecare vine şi «Bună ziua! La revedere! Ne vedem peste 3-4 luni»… Chiricheş, să nu se supere, dar nu e lider. Ianis, cu scuzele de rigoare, nu poate fi niciodată lider. El are alte preocupări.

Da, imaginea personală. E nevoie de un jucător care să fie războinic, ca să poate influenţa jucătorii.  Aceşti jucători au spus în conferinţă că vor ca Rădoi să rămână, dar nu mi-au arătat asta.

Prin joc îl determinau să continue, nu prin vorbe. Dacă aş fi preşedintele federaţiei, aş face tot ce aş putea ca Rădoi să continue. Trebuie continuitate la naţională.

Nu mai avem speranţe la Mondial, s-au dus minunile. Dar vreau să văd o naţională care să-mi dea speranţe pentru următorul Campionat European. Dacă vor juca iar ca să treacă cele 90 de minute şi să plece acasă…”, a declarat Dănuţ Lupu, la Pro X.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare