Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul ce îl ţinea rezervă pe Ciprian Tătăruşanu, disperat la noua echipă: ”Mă deranjează. E dureros să fii pe bancă”

Portarul ce îl ţinea rezervă pe Ciprian Tătăruşanu, disperat la noua echipă: ”Mă deranjează. E dureros să fii pe bancă”

AC Milan

Comentarii

Ginaluigi Donnarumma a părăsit-o pe AC Milan în vară, liber de contract, pentru a semna cu PSG, dar s-a trezit nevoit să împartă minutele cu Keylor Navas la Paris.

Gianluigi Donnarumma a părăsit-o pe AC Milan în vară, după ce el şi impresarul său, Mino Raiola, au cerut prea mulţi bani gigantului italian pentru prelungirea contractului.

Astfel, portarul a semnat cu PSG, liber de contract, alături de Gini Wijnaldum, Leo Messi şi Segio Ramos, care au semnat tot pe gratis cu clubul parizian.

Până acum, niciunul nu a fost un succes răsunător, iar Donnarumma a recunoscut că i-a fost greu să se acomodeze în Franţa, din pricina faptului că nu a mai fost titular indisputabil pentru echipa sa.

Desemnat cel mai bun jucător de la Euro 2020, goalkeeper-ul a fost nevoit să joace în rotaţie cu Keylor Navas, după ce costaricanul a rămas şi el la PSG.

Donnarumma a vorbit despre momentele petrecute pe bancă şi a recunoscut că este îndurererat de faptul că nu mai este în poartă meci de meci.

Portarul ce îl ţinea rezervă pe Ciprian Tătăruşanu, disperat la noua echipă

Nu are niciun efect asupra prestaţiilor mele, dar mă deranjează. Nu e uşor, pentru că eram obişnuit să fiu titular meci de meci şi uneori deoare să fii pe bancă. Dar sunt sigur că situaţia se va rezolva”, a declarata Gianluigi Donnarumma.

Portarul italian a devenit titularul lui Milan în sezonul 2015/2016, pe când avea doar 16 ani. Crescut pe San Siro, Donnarumma a plecat la PSG după şase ani petrecuţi alături de prima echipă a lui AC.

Ciprian Tătăruşanu vorbise şi el în trecut despre decizia fostului coechipier de a pleca de la Milan, liber de contract, după ce crescuse la club.

Fostul internaţional român a refuzat să critice alegerea italianului, ba chiar a afirmat că era cea mai bună decizie pentru toate părţile.

Nu trebuie să înţeleg. Şi-a făcut alegerea prin a lua decizii. O duce vbine în Paris, noi o ducem bine aici. Cred că a fost cea mai bună decizie pentru toată lumea”, spunea Tătăruşanu, într-un interviu cu Tuttosport.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare