Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la CFR care l-a speriat pe antrenorul lui Lincoln Red Imps! ”A fost ca o durere de cap, a fost un coşmar pentru noi!”

Jucătorul de la CFR care l-a speriat pe antrenorul lui Lincoln Red Imps! ”A fost ca o durere de cap, a fost un coşmar pentru noi!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Lincoln Red Imps din Gribraltar, în manşa a doua a turului secund.

Campioana României a câştigat şi meciul tur, cu 2-1. Această calificare îi asigură echipei CFR Cluj prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare. Pentru clujeni au marcat Cestor '18, Sigurjonsson '58, iar care a reuşit să închidă tabela a înscris un gol superb din lovitură liberă. 

La finalul partidei, antrenorul echipei din Gibralatar, Mike McElwee, a declarat că a fost speriat de Sigurjonsson şi că jucătorul CFR-ului a fost ca o durere de cap pentru ei.  

”Sigurjonsson, a fost ca o durere de cap, a fost un coşmar pentru noi!” 

”Calitatea fazei finale, la Cluj, a fost foarte puternică. Când au avut şanse, au fost capabili să le ducă la final. Nimeni nu a putut să facă ceva la lovitura liberă, lovitura liberă a fost excepţională. Cred că asta a fost diferenţa în aceste două meciuri, finalizarea. 

Toţi sunt jucători foarte buni, formează o echipă foarte puternică, au un sistem de joc foarte puternic. Sunt foarte bine antrenaţi, foarte bine pregătiţi. Astăzi, numărul 8, Sigurjonsson, a fost ca o durere de cap, a fost un coşmar pentru noi. 

Este posibil ca ei să meargă în faza următoare, nu văd de ce nu ar face-o. Bineînţeles că Liga Campionilor este o competiţie foarte puternică, vor juca împotriva unor echipe ca şi CFR, ambiţioase, puternice şi bine pregătite, aşa că, până la urmă, poate fi vorba şi de noroc, care îi poate duce sau nu mai departe”, a spus Mike McElwee, pentru Looksport. 

CFR Cluj şi-a aflat adversara din următorul tur

La jumătate de oră de la finalul meciului din Gruia, Marius Şumudică şi-a aflat adversara din următorul tur. După 0-0 în turul din Slovacia, Young Boys s-a impus cu 3-2 în Elveţia, în faţa lui Slovan Bratislava şi o va întâlni pe CFR Cluj. Turul dintre CFR Cluj şi Young Boys va avea loc pe 3 sau 4 august, iar returul pe 10 august.

Afla mai multe despre: mike mcelwee-cfr-lincoln red imps 

viewscnt
Articole similare