Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Junior Morais contestă arbitrajul lui Istvan Kovacs din derby-ul cu FCSB! ”Jucătorii lor erau pe jos la orice contact!”

Junior Morais contestă arbitrajul lui Istvan Kovacs din derby-ul cu FCSB! ”Jucătorii lor erau pe jos la orice contact!”

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, scor 1-3, de către FCSB, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1.

Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus, după două goluri înscrise, în prelungiri. La finalul meciului, Morais a declarat că arbitrul i-a avantajat pe cei de la FCSB. Brazilianul consideră că nu merita al doilea cartonaş galben.

 ”Jucătorii lor erau pe jos la orice contact!”

”O înfrângere grea, fiindcă am făcut un meci foarte bun. Am luat roşu la o fază unde cred că nu meritam al doilea galben. Îmi pare rău pentru colegi. E păcat, ne-au bătut pe final. 

Arbitrul, azi, cred că a greşit puţin, jucătorii de la FCSB la orice contact erau pe jos. Nu ştiu dacă ne-am bătut singuri, cei de la FCSB sunt foarte puternici. Cred că am jucat foarte bine”, a spus Junior Morais.

Partida a fost întreruptă în minutul 3, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren. Stadionul a fost acoperit de un fum dens şi cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului. Meciul s-a reluat în minutul 9.

Înaintea jocului, fotbaliştii Rapidului au intrat pe teren cu un banner cu mesajul "Drum lin, Constantin Bebe Năsturescu". Fostul jucător giuleştean, component al echipei care câştiga titlul în 1967, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 81 de ani.

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 46 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, FC Botoşani - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova - 31 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid-fcsb-mihai iosif 

viewscnt
Articole similare