Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, Inter şi Milan se luptă pentru un star de la Euro! Jucătorul dorit de granzii Italiei a marcat un super gol în grupe

Juventus, Inter şi Milan se luptă pentru un star de la Euro! Jucătorul dorit de granzii Italiei a marcat un super gol în grupe

Transferuri

Comentarii

Juventus, Inter şi Milan sunt toate interesate de starul Sampdoriei şi Danemarcei, Mikkel Damsgaard, care a impresionat la Euro 2020.

Campionatul European reprezintă o punte de lansare excelentă pentru jucători tineri, lipsiţi de formă la club sau necunoscuţi, iar fiecare turneu final oferă câteva noi staruri din lumea fotbalului. Unul dintre jucătorii care a impresionat la această ediţie este Mikkel Damsgaard, danezul care evoluează în Italia, pentru Sampdoria.

Juventus, Inter şi Milan se luptă pentru un star de la Euro!

Relativ necunoscut înainte de turneu, acesta a explodat pentru naţionala lui Eriksen şi a marcat un gol magnific în faţa Rusiei, constribuind decisiv la victoria ce a adus calificarea Danemarcei. După un sezon decent în Serie A, Damsgaard a explodat la Euro, iar preţul său s-a dublat, cel puţin, faţă de ce ar fi putut cere Sampdoria pentru serviciile sale înaintea turneului final.

În ultimele zile, presa italiană anunţa interesul lui Inter şi Juventus pentru mijlocaşul ofensiv danez, iar acum Milan ar fi intrat şi ea în cursa pentru jucătorul Sampdoriei. Fotbalistul venit sezonul trecut de la Nordsjælland pentru 6,5 milioane de euro ar avea acum un preţ de 25 de milioane de euro.

Inter va trebui să rezolve cel puţin încă o plecare pentru a dispune de fondurile necesare pentru a îl achiziţiona pe Damsgaard, astfel că Juvenus şi Milan par favoritele pentru semnătura sa. ”Bătrâna doamnă” doreşte o întinerire a lotului, în timp ce milanezii analizează opţiuni după plecarea lui Hakan Calhanoglu la marea rivală.

Afla mai multe despre: mikkel damsgaardsampdoriainterjuventusmilantransfer damsgaard 

viewscnt
Articole similare