Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus s-a reorientat, după ce Arthur a spus "nu". Italienii vor doi "grei" din lotul Barcelonei la schimb cu Pjanic şi De Sciglio

Juventus s-a reorientat, după ce Arthur a spus "nu". Italienii vor doi "grei" din lotul Barcelonei la schimb cu Pjanic şi De Sciglio

FC Barcelona

Comentarii

Juventus s-a reorientat, după ce varianta Arthur (23 de ani) a picat, şi vrea doi fotbalişti de la FC Barcelona în schimbul lui Miralem Pjanic (30 de ani) şi Mattia De Sciglio (27 de ani). Barca şi Juve se află deja de mai mult timp în negocieri pentru eventuale schimburi de jucători când perioada de transferuri se va deschide din nou.

După ce Arthur a anunţat clar că nu vrea să plece de pe Camp Nou, Juventus s-a reorientat şi acum îi doreşte pe Ousmane Dembele (23 de ani) şi Arturo Vidal (33 de ani) în schimbul lui De Sciglio şi Pjanic, anunţă RAC1. Totuşi, conform sursei citate, Barcelona nici nu se gândeşte să-i includă pe cei doi în tranzaţia pentru fotbaliştii de la Torino.

RAC1 scrie că doar unul dintre cei doi ar putea merge la Juventus, dar negocierile încă se poartă.

În cazul lui Vidal, chilianul e nemulţumit de rolul său în echip şi, deşi a vorbit recent şi a spus că e foarte fericit la FC Barcelona, ar putea schimba echipa la deschiderea perioadei de transferuri. Catalanii ar putea să-l trimită ori la Juventus, unde a mai jucat, ori la Inter. În privinţa lui Dembele, şefii blaugrana au început să-şi pună semne de întrebare din cauza numeroaselor accidentări ale francezului.

Afla mai multe despre: juventusdembelevidalschimbfc barcelona 

viewscnt
Articole similare