Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema e sigur: "Mbappe va juca, într-o zi, la Real Madrid!"

Karim Benzema e sigur: "Mbappe va juca, într-o zi, la Real Madrid!"

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema (33 de ani), atacantul lui Real Madrid şi colegul lui Kylian Mbappe în naţionala Franţei, este încrezător starul lui PSG va juca într-o zi la Real Madrid, chiar dacă madrilenii au îngheţat negocierile cu PSG pentru transferul francezului. Cel mai probabil, acesta va ajunge gratis pe "Santiago Bernabeu".

Karim Benzema e sigur: "Mbappe va juca, într-o zi, la Real Madrid!"

Real Madrid a încercat să-l transfere pe Mbappe în ultimele zile de mercato, dar cele trei oferte făcute de gruparea blanco au fost refuzate de PSG. Benzema e sigur că Mbappe îşi va îndeplini visul de a juca pentru Real Madrid într-o bună zi. Cel mai probabil în vara lui 2022, când va rămâne liber de contract.

"Într-o zi, el va juca la Real Madrid. Este cel mai bun club din lume. Fanii sunt foarte importanţi. Este o lume diferită şi multă presiune. Mă înţeleg bine cu el, şi evident că mi-ar plăcea să fie alături de mine la Madrid. Dar trebuie să respectăm şi clubul lui", a declarat Benzema.

Kylian Mbappé are contract cu PSG până în iunie 2022, după ce a fost transferat de la AS Monaco în 2017 pentru 180 de milioane de euro.

Real Madrid a fost gata să ofere, pe rând, 160, 170, 180 şi 200 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Mbappe încă din această vară.

Afla mai multe despre: karim benzemareal madridmbappe 

viewscnt
Articole similare