Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Khabib Nurmagomedov i-a răspuns lui Conor McGregor după ce irlandezul i-a spus că îl omoară: "Eşti beat?"

Khabib Nurmagomedov i-a răspuns lui Conor McGregor după ce irlandezul i-a spus că îl omoară: "Eşti beat?"

Alte sporturi

Comentarii

Conflictul dintre Khabib Nurmagomedov şi Conor McGregor este departe de a se fi încheiat, deşi luptătorul rus are acum alt rival la care trebuie să fie atent. Cele două staruri din UFC s-au contrat din nou pe Twitter, iar replicile au devenit tot mai personale.

Conor McGregor l-a atacat pe Khabib, cel care l-a învins în toamna anului 2018, într-un post în care iniţial se oferise să îi dea un sfat lui Justin Gaethje, cel care a câştigat titlul interimar UFC la categoria uşoară, urmând să fie următorul adversar al lui Nurmagomedov. 

"Justin, nu este niciun pericol la un om care îmbrăţişează picioare, cu toţii ştim asta. 

O să te nenorocesc. Dinţii tăi. O să îi pun pe un colier. Vorbeşti de calităţile mele ca tată? Eşti mort", a scris Conor McGregor pe Twitter, aluzie la stilul de luptă prestat de Khabib, dar şi la mesajele anterioare dintre cei doi. 

Rusul, care se află în continuare în izolare în Dagestan, i-a adus aminte lui McGregor de ceea ce chiar irlandezul a spus după a pierdut meciul direct: "Îmbrăţişez picioare? Ai uitat cum te-am pus la pământ sau eşti beat? Nu uita cuvintele tale: este doar un business", a fost răspunsul lui Khabib. 

 

Afla mai multe despre: conor mcgregorkhabib nurmagomedovufc 

viewscnt
Articole similare