Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La Liga revine la Telekom Sport. Cum arată clasamentul antrenorilor care au investit cei mai multi bani în transferuri

La Liga revine la Telekom Sport. Cum arată clasamentul antrenorilor care au investit cei mai multi bani în transferuri

La Liga

Comentarii

Din 11 iunie, La Liga, cel mai puternic campionat de fotbal din lume, revine la Telekom Sport.

Fotbalul iberic înseamnă spectacol. Unul care nu ar fi totuşi posibil fără transferurile scumpe efectuate de managerii care conduc echipele din acest campionat.

Dintre antrenorii care activează acum în La Liga, Diego Pablo Simeone este omul care a investit cei mai multi bani pe piaţa transferurilor. E drept, a şi produs cel mai mult, pentru că a condus Atletico Madrid spre un cu totul si cu totul, alt nivel.

Argentinianul a cheltuit până în prezent 930 de milioane de euro pentru transferuri, o medie de 14 milioane de euro pentru fiecare dintre cei 66 de jucători transferaţi. A cucerit 7 trofee şi a transformat-o pe Atletico Madrid într-o forţă a Europei!

Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, fost selecţioner al Spaniei şi al echipei Real Madrid este al doilea. Are 415 milioane de euro investite în achiziţionarea a 38 de jucători, cu o medie de 10.94 de milioane de euro per fotbalist.

Podiumul este încheiat de Zinedine Zidane. Actualul antrenor de la Real Madrid a cheltuit 413 milioane de euro de când este pe banca tehnică a "albilor". A adus însă zece trofee printre care şi trei trofee UEFA Champions League. Francezul are o medie de 31.78 de milioane de euro investite per jucător, cea mai mare din campionatul spaniol. 

Afla mai multe despre: zinedine zidanediego simeonejulen lopetegui 

viewscnt
Articole similare