Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La loc comanda! Gigi Becali a făcut tot posibilul să-l vândă, dar acum s-a răzgândit: ”Şi-a revenit exact când aveam nevoie” | EXCLUSIV

La loc comanda! Gigi Becali a făcut tot posibilul să-l vândă, dar acum s-a răzgândit: ”Şi-a revenit exact când aveam nevoie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) se află într-o revenire de formă, aspect remarcat şi de Mihai Stoica. Prestaţiile atacantului italian din ultimele meciuri îl încântă pe oficialul FCSB-ului care a făcut o serie de dezvăluiri din culise despre perioada dificilă prin care a trecut jucătorul.

Gigi Becali voia să scape cu orice preţ de Andrea Compagno, nefiind mulţumit de evoluţiile italianului din sezonul în curs.

Dar prestaţia pe care atacantul a avut-o în meciul cu CFR Cluj (1-1) i-a schimbat percepţia finanţatorului asupra jucătorului de 27 de ani.

Mihai Stoica a dezvăluit că Andrea Compagno şi-a revenit fix când echipa bucureşteană avea cea mai mare nevoie, în derby-ul cu ocupanta locului 2 din campionat.

Iar oficialul FCSB-ului s-a arătat încântat că atacantul italian nu şi-a pierdut speranţa în perioada grea prin care a trecut şi că va reveni la forma de joc din sezonul trecut.

Mai mult, Gigi Becali nici nu mai vrea să-l vândă şi va conta în continuare pe italian, care va rămâne opţiunea numărul unu pentru postul de atacant central la FCSB.

”E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”

”Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm. 

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În actualul sezon, Andrea Compango a marcat doar patru goluri în 22 de meciuri disputate în toate competiţiile.

Un aspect interesant de remarcat este acela că în campionat, atacantul italian a bifat doar patru meciuri ca integralist în 19 etape: cu Universitatea Craiova (3-0), Botoşani (1-0), Oţelul Galaţi (1-2_ şi CFR Cluj (1-1).

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliandrea compagnomihai stoica 

viewscnt
Articole similare