Experiențe împreună.
You are here:

Ladislau Boloni, locul trei în topul celor mai scurte mandate din fotbalul belgian. Preşedintele lui Gent: "Regret aducerea sa. A fost o eroare de selecţie"

Ladislau Boloni, locul trei în topul celor mai scurte mandate din fotbalul belgian. Preşedintele lui Gent: "Regret aducerea sa. A fost o eroare de selecţie"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul român Ladislau Boloni se află pe locul trei în topul antrenorilor care au rezistat cel mai puţin pe banca unei echipe belgiene de fotbal, cu numai 25 de zile, notează jurnaliştii belgieni de la "Le Derniere Heure".

La acest capitol, el este depăşit de Herman Helleputte, care a stat doar două zile la Lierse, de unde a plecat din cauza unor probleme de sănătate, şi Zoltan Kovacs, care a pregătit-o 11 zile pe Charleroi.

Boloni o preluase pe Gent, vicecampioana Belgiei, după etapa a 2-a. El a fost doar trei meciuri pe banca echipei, având o victorie şi două înfrângeri. Antrenorul secund Wim De Decker a preluat interimatul pe banca tehnică a lui Gent, urmând să fie ajutat de Peter Balette. Primul meci al echipei flamande după concedierea lui Boloni va avea loc marţi contra lui Rapid Viena, acasă, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Preşedintele lui Gent, Ivan De Witte, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, că regretă aducerea românului pe care a numit-o ''o greşeală de selecţie''.

În Belgia, Boloni, 67 de ani, a pregătit-o pe Antwerp din iulie 2017 până în luna mai a acestui an. El a mai antrenat şi pe Standard Liege (2008-2010), cu care a fost campion în 2009. Fost selecţioner al naţionalei României (2000-2001), Boloni a mai pregătit echipe ca AS Nancy (1994-2000), Sporting Lisabona (2001-2003), Rennes (2003-2006), AS Monaco (2006), RC Lens (2011) sau PAOK Salonic (2011-2012).

viewscnt
Articole similare
VIDEO Imagini cu "bijuteria" de 1 hectar pe care joaca Simona Halep la Roland-Garros....