Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Brănescu a revenit în Liga 1: ”Sper să ajungă şi la echipa naţională”. Cu ce echipă a semnat

Laurenţiu Brănescu a revenit în Liga 1: ”Sper să ajungă şi la echipa naţională”. Cu ce echipă a semnat

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Brănescu a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Poli Iaşi. Daniel Pancu spune că are mare încredere în Laurenţiu Brănescu şi susţine că acesta poate ajunge chiar şi la echipa naţională.

Laurenţiu Brănescu a fost transferat de Juventus Torino când avea doar 17 ani şi era privit ca o mare speranţă a fotbalului românesc. Însă portarul român nu şi-a atins niciodată potenţial aşteptat de italieni. Acum, Laurenţiu Brănescu a revenit în Liga 1 după ce a semnat cu Poli Iaşi.

Brănescu a revenit în Liga 1. Pancu: ”Sper să ajungă de la Poli Iaşi la echipa naţională”

Ajuns la 26 de ani, Laurenţiu Brănescu a jucat ultima oară la Kilmarnock, în Scoţia, unde a fost împrumutat de Juventus. În vară, a fost însă declarat liber de contract. De atunci, Laurenţiu Brănescu s-a străduit să-şi găsească un angajament, însă abia în această iarnă a reuşit să prindă un contract.

Fostul portar al lui Juventus a semnat cu Poli Iaşi şi a revenit astfel în Liga 1, unde a mai jucat pentru Dinamo, în perioada 2016-2018. Daniel Pancu spune că are mare încredere în Brănescu şi este de părere că evoluţiile bune din Liga 1 i-ar putea aduce chiar şi convocarea la echipa naţională.

”El a făcut un an fantastic în Scoţia, din păcate nu a mai jucat de mult timp, nu este în acest moment. Eu unul îmi pun mari speranţe în Brănescu şi sper să ajungă de la Poli Iaşi să joace pentru echipa naţională. Singura poziţie neacoperită în momentul de faţă, rămasă nedublată în lot este cea de fundaş stânga. Vor mai veni cu siguranţă doi mijlocaşi, unul central, unul în lateral. Şi e posibil să mai vină şi un atacant”, a spus Daniel Pancu.

Laurenţiu Brănescu a fost transferat în 2009

Laurenţiu Brănescu a fost remarcat de Juventus încă de când era doar un copil şi juca la Râmnic Vâlcea. În 2011, când avea doar 17 ani, Brănescu a prins un transfer senzaţional. Ulterior, Juventus Torino l-a împrumutat la Juve Stabia, Virtus Lanciano, Haladas, Omonia Nikosia, Dinamo Bucureşti, NK Gorica, Zalgiris, din nou la Gorica şi Kilmarnock FC.

Afla mai multe despre: laurentiu branescu 

viewscnt
Articole similare