Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce i-a promis Mihai Rotaru: "Se vor rezolva repede". Prima reacţie după remiza cu CFR Cluj: "Le vom regla"

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce i-a promis Mihai Rotaru: "Se vor rezolva repede". Prima reacţie după remiza cu CFR Cluj: "Le vom regla"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a oferit primele impresii ale remizei cu CFR Cluj, scor 1-1. Principalul a vorbit despre transferurile pe care le pregăteşte cu Mihai Rotaru şi a spus că încă are aspecte de reglat la echipa din Oltenia.

Laurenţiu Reghecampf, după primul meci de la revenirea la Universitatea Craiova, 1-1, cu CFR Cluj

CFR Cluj a terminat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a treia din Superligă.

Craiovenii au deschis scorul la Cluj, Alexandru Creţu, în minutul 10, după o pasă a lui Alexandru Mitriţă. Gazdele au echilibrat partida, după startul dominat de olteni, şi au marcat golul egalizator în minutul 39. Yeboah a marcat, din pasa lui Tachtsidis.

"Cred că a fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace fotbal. Noi n-am fost atenţi la ocaziile mari. Rezultatul e echitabil, mai avem de muncă, îmi doresc să avem mai mult curaj când avem mingea. Calitate există, le vom regla încet şi sper ca jucătorii să ajungă unde îmi doresc. 

Se întâmplă la ratarea lui Ivan. N-a fost atent, că probabil dacă ridica capul din pământ vedea că portarul e picat. Şi la ocazia lui Işfan, dar va avea încrederea mea. E important să facă cinste echipei. E vorba despre Universitatea Craiova. Mereu s-a dorit o echipă combinativă, care are ocazii şi le vom face. 

Sperăm să mai aducem jucători unde avem nevoie. Se întoarce Baiaram, mai e şi Roguljic. Sper să mai aducem un jucători, poate doi jucători. Trebuie să aducem jucători cu calitate mai mare decât cei la dispoziţie. Din partea patronului am promisiuni că se vor rezolva transferurile, se vor rezolva repede. 

Echipa nu înseamnă doar Alex Mitriţă, dar aici sunt toţi jucătorii de la mijloc în sus şi toţi trebuie să-şi aduce aportul pentru jocul echipei. 

Mi-aş fi dorit şi ca echipa noastră să joace în cupele europene, că e un sentiment aparte, echipa învaţă şi mi-aş dori ca toate echipele să se califice, că e foarte important pentru România", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la finalul remizei CFR Cluj - Universitatea Craiova, 1-1, în Superliga. 

FCSB e liderul Superligii, cu 9 puncte, CFR Cluj e pe locul secund, cu 7 puncte, iar Universitatea Craiova e pe locul al şaselea, cu 5 puncte.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfcfr cluj universitatea craiova superliga 

viewscnt
Articole similare