Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reproşul lui Basarab Panduru după surpriza majoră a Superligii: "Hagi crede că baţi cu oricine în primul 11, dar nu mai e aşa"

Reproşul lui Basarab Panduru după surpriza majoră a Superligii: "Hagi crede că baţi cu oricine în primul 11, dar nu mai e aşa"

Farul Constanța

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a analizat surpriza începutului de sezon, Farul Constanţa - Poli Iaşi 1-3, în Superliga.

Până când vor continua invenţiile din echipa Farului? Basarab Panduru a intervenit după înfrângerea cu Poli Iaşi

Poli Iaşi a produs surpriza şi a învins campioana Farul, la Ovidiu, cu 3-1, în etapa a treia a Superligii. 

La Ovidiu, Hagi a început partida cu Poli Iaşi utilizând o formulă de echipă fără mulţi dintre titularii obişnuiţi şi oaspeţii au profitat. 

Basarab Panduru a evidenţiat jocul bun făcut de echipa nou-promovată antrenată de Leo Grozavu, dar n-a putut trece peste "invenţiile" din primul 11 trimise de Gică Hagi, care se pregăteşte de returul cu Urartu, din turul secund preliminar Conference League. 

  • Cum a arătat Farul cu Poli Iaşi: Buzbuchi – D. Sîrbu (M. Popescu 46), K. Boli, Diogo Queiros (Andronache 62), Vianna - Artean, N. Popescu (Grameni 46), Vînă – Mateus Criciuma (Benchaib 67), Carnat, Sali (V. Dumitrache 46)

"Nu mă aşteptam, nu îmi spunea Iaşul că e capabilă să câştige. Hagi crede că cu oricine în primul 11 baţi pe oricine. Aşa părea, dar uite că nu mai e aşa. Iaşi era o echipă cu probleme, nu era o echipă care să bată la Farul. 

Şi Oţelul, şi Iaşul se bat la retrogradare, nu-mi schimb părerea. Jucătorii, lucrurile se schimbă la noi. Peste şase săptămâni lucrurile nu mai sunt la fel. Atuul lor, al Iaşului şi Oţelului, sunt antrenorii. La Iaşi s-a văzut că încearcă să joace încă de la meciul cu CFR, dar la ambele echipe doar de nebunia antrenorului ţine să rămână în prima ligă. 

În prima repriză, Iaşul a făcut un mare fotbal cu Farul. Ai văzut multe lucruri bune, joacă repede, marchează. Iaşul a mai jucat şi va mai juca bine, dar depinde de jucătorii pe care-i are pentru a marca. Speranţa e la antrenor. 

Şi Dorinel ar vrea să aducă jucători, dar ai bani? Că la Iaşi Bordeianu nu vine pe 5.000, trebuie să-i dai ceva. La Ciobanu nu ştiu ce a fost, împrumut, cum împarţi bani. Oţelul n-a adus pe nimeni cu nume, ai adus de la Dej, care a jucat în play-off-ul Ligii 2, dar cam atât", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: gica hagibasarab pandurufarul constanta poli iasi 

viewscnt
Articole similare