Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoltă în direct, cu fotbalistul Farului prins la mijloc: "Dacă tu poţi ţipa la Hagi... S-a terminat cu tot! A fost cel mai protejat fotbalist"

Revoltă în direct, cu fotbalistul Farului prins la mijloc: "Dacă tu poţi ţipa la Hagi... S-a terminat cu tot! A fost cel mai protejat fotbalist"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi n-a avut startul de sezon aşteptat în competiţiile europene, unde a suferit cu Sheriff Tiraspol şi cu Urartu. Mai mult, "Regele" ar fi fost nevoit să gestioneze şi o nemulţumire din interior, cu tatăl unui fotbalist pe care se bazează. Pentru presupusa reacţie, părintele a fost mustrat, în cele din urmă.

A fost condamnat pentru lipsa de recunoştinţă faţă de Gică Hagi

Gică Hagi a resimţit din plin vulnerabilităţile Farului Constanţa din noul sezon, cu un discurs dur la adresa anumitor fotbalişti din lot. De altfel, după perioada de probă, managerul Farului s-ar putea despărţi de mai mulţi fotbalişti. 

Însă, o situaţie inedită s-a petrecut şi cu părintele unui jucător de bază. Conform Gazetei Sporturilor, Engi Sali, tatăl atacantului de 17 ani, şi-a strigat nemulţumirea la returul cu Sheriff, din preliminariilor Champions League, atunci când Enes n-a jucat şi a fost ţinut pe bancă. 

"Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, şi pe el, dacă nici acum nu-i dai şanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate aşa, d-aia a ajuns copilu' să plângă acasă. Ce să mai creadă şi el?, că de trei ani tot e ocolit", ar fi zis tatăl lui Enes Sali, potrivit sursei citate. 

Momentul a fost comentat cu patos de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, care nu a fost de acord cu reacţia din tribuna stadionului din Tiraspol. 

"Dacă e adevărat, e definiţia relaţiei părinţilor cu fotbalul românesc. Dacă tatăl lui Sali a fost nemulţumit cu regimul avut de copilaşul ăsta la Farul, s-a terminat cu tot! Sali a fost cel mai protejat fotbalist, nu că nu merita, dar a fost copilul de care Hagi a avut cea mai mare grijă în ultimii ani. 

Dacă tatăl lui Sali nu realizează că are copilul cel mai favorizat între ghilimele, cel mai ajutat să crească, înseamnă că pot să înţeleg orice părinte român care se simte nedreptăţit", a declarat expertul Orange Sport. 

Comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, i-a oferit şi o altă informaţie pentru a completa "tabloul" întâmplării: "El (n.r. - tatăl lui Ene Sali) ţipa retoric către spiritul munţilor, nu ţipa către cineva, vorbea retoric". 

Oficialul FRF a continuat la fel de vehement: "Dacă tu poţi ţipa la cel care a avut grijă de copilul tău la fel cum ai avut tu grijă de el, atunci e chintesenţa fotbalului nostru", a mai spus Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Enes Sali n-a fost victimă colaterală la Farul Constanţa

În ciuda apariţiei informaţiei, Enes Sali, fotbalistul de 17 ani pe care Gică Hagi l-a propus în fotbalul românesc din urmă cu câteva sezoane, a continuat să joace pentru Farul Constanţa. 

După înfrângerea cu Sheriff, Enes Sali a fost pe teren 90 de minute cu FC Voluntari, apoi a fost păstrat pe bancă în victoria cu Urartu, din preliminariile Conference League, iar duminică a fost titular în Farul - Poli Iaşi, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

  • 47 de meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Enes Sali la Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: enes salitata enes saligica hagi enes saligica hagi farul constanta 

viewscnt
Articole similare