Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am jucat rău nici în primele jocuri, dar gafele ne-au curăţat”. Leo Grozavu răsuflă uşurat după prima victorie în acest sezon

”Nu am jucat rău nici în primele jocuri, dar gafele ne-au curăţat”. Leo Grozavu răsuflă uşurat după prima victorie în acest sezon

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Leo Grozavu (55 de ani), a tras concluziile după prima victorie obţinută în acest sezon al Superligii.

Poli Iaşi a învins-o, în deplasare, pe campioana României, Farul, scor 3-1, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

La Ovidiu, Hagi a început partida cu Poli Iaşi utilizând o formulă de echipă fără mulţi dintre titularii obişnuiţi, şi oaspeţii au profitat.

Ieşenii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din startul meciului, la ocazia lui Alin Roman, din minutul 8.

În minutul 11, brazilianul Luis Phelipe a deschis scorul cu un şut din marginea careului.

În minutul 37, oaspeţii s-au desprins la 2-0, după ce Vojtus a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Martac.

Vojtus a trimis în bară în minutul 42. Farul a reuşit să înscrie în minutul 44, prin Enes Sali. Iniţial, golul lui Sali a fost anulat de arbitrul Rareş Vidican, însă, după consultarea VAR, reuşita constănţeanului a fost validată. şi la pauză s-a intrat Farul – Poli Iaşi 1-2.

În minutul 51, însă, Poli Iaşi a făcut 3-1 după o centrare a lui Jatoba, reluată în plasă, din faţa porţii, de către Luis Phelipe, care a reuşit dubla.

Ieşenii au dominat, în continuare, partida. Buzbuchi a avut două intervenţii excelente pe final de meci, dar nu s-a mai înscris şi echipa lui Leo Grozavu a obţinut primele puncte din acest sezon.

Cu trei puncte, Poli Iaşi este pe locul 9, în timp ce Farul, cu 6 puncte, se află pe poziţia a treia.

”Nu am jucat rău nici în primele jocuri, dar gafele ne-au curăţat”. Leo Grozavu răsuflă uşurat după prima victorie în acest sezon

La finalul meciului de la Ovidiu, Leo Grozavu a fost mulţumit de prima victorie reuşită la revenirea lui Poli Iaşi în elita fotbalului românesc.

Bucuros pentru rezultat. Am făcut o partidă bună, de angajament. Mă bucur pentru băieţi! Pentru că nu am jucat rău nici în primele jocuri, dar gafele ne-au curăţat.

Azi am fost un pic mai atenţi, şi în faţa porţii şi în apărare. La noi, la victorie facem prea multe petreceri şi la înfrangere facem înmormântări. Probabil era nevoie de această descătuşare, ca să mergem mai departe.

Luis Phelipe este un jucător cu calitate, nu întâmplător l-am ales. Nu este acum la nivelul maxim al pregătirii şi al acomodarii, dar poate creşte. Cât despre cei care ne criticau, nu îmi place polemica. Am câştigat azi şi mergem mai departe”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

În etapa viitoare, Poli Iaşi o va întâlni pe UTA, la Arad.

Afla mai multe despre: poli iasi. leo grozavusuperliga 

viewscnt
Articole similare