Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat după ce MM Stoica a spus că FCSB este dispusă să joace la Craiova meciurile de acasă. ”Aş aproba în secunda unu”

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat după ce MM Stoica a spus că FCSB este dispusă să joace la Craiova meciurile de acasă. ”Aş aproba în secunda unu”

Superliga

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, ar fi de acord şi cu o soluţie de avarie, dacă echipa nu va găsi un stadion convenabil în Bucureşti, pentru meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a opta.

Oficialii de la FCSB sunt nevoiţi să găsească mereu un stadion pentru disputarea partidelor de acasă. Cu Arena Naţională blocată momentan, întrucât cel mai mare stadion al ţării a organizat mai multe evenimente, FCSB s-ar putea lovi de o problemă şi pe Stadionul Steaua, la începutul lunii septembrie, întrucât Steaua evoluează acasă cu echipa de rugby, contra lui CSM Constanţa. 

În weekend-ul 2-3 septembrie, FCSB o primeşte acasă, în etapa a opta din Superligă, pe Universitatea Craiova. Dacă în Bucureşti nu se va găsi o variantă convenabilă, în condiţiile în care FCSB s-a plâns de terenul de joc de pe arena de la "Arcul de Triumf", MM Stoica ar fi de acord ca meciul cu Universitatea să se dispute chiar la Craiova. 

Laurenţiu Reghecampf, 100% de acord ca FCSB să joace meciul de ”acasă” cu Universitatea Craiova în Bănie

”Este un stadion frumos, care poate găzdui mulţi spectatori, dar depinde contra cui joacă meciul de acasă la Craiova. Dacă vor juca împotriva noastră, vă daţi seama că aş aproba din secunda unu şi ne-ar fi foarte bine nouă.

Este păcat că în Bucureşti au stadionul din Ghencea, Arena Naţională şi să nu poţi să beneficiezi de aceste două arene datorită unor motive care sunt...n-are rost să comentez eu că nu este problema mea. Cred că acest lucru dăunează FCSB-ului în general”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Politehnica Iaşi.

Oblemenco, soluţie de avarie pentru FCSB?

"Dacă nu jucăm nici pe Arena Naţională, nici în Ghencea, aş fi de acord să jucăm la Craiova, să putem avea măcar jumătate, jumătate. Fotbalul e făcut pentru spectatori, dar până şi telespectatorii nu suportă să vadă... Cum era atunci în pandemie", a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

În următoarea etapă, Universitatea Craiova se va deplasa în Copou pentru meciul contra Politehnicii Iaşi. Partida va avea loc sâmbătă, pe 12 august, de la 21:30 şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: reghecampfmm stoicaoblemencouniversitatea craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare