Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Laszlo Dioszegi înaintea returului din Kazahstan. ”Ne-au cerut bani în plus. Noi nu facem niciodată aşa ceva”

Probleme pentru Laszlo Dioszegi înaintea returului din Kazahstan. ”Ne-au cerut bani în plus. Noi nu facem niciodată aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Laszlo Dioszegi a primit o veste proastă înaintea reuturlui din Kazahstan, cu Aktobe. Compania care le închiriază avionul celor de la Sepsi le-a cerut o sumă mai mare de bani covăsnenilor pentru un zbor Braşov - Aktobe, decât pe unul care ar fi avut Bucureştiul drept punct de plecare.

Patronul lui Sepsi a dezvăluit că firma care s-a ocupat de închirierea charterului a fixat un preţ de 180.000 de euro, asta în cazul în care delegaţia lui Sepsi decide să zboare de la Bucureşti. Laszlo Dioszegi ar trebui să mai adauge 25.000 de euro la cei 178.000, dacă îşi doreşte să decoleze din Braşov, oraş aflat la doar 40 de kilometri de Sfântu Gheorghe.

Diosezgi, nevoit să bage mâna adânc în buzunar pentru deplasarea în Kazahstan

”Am plătit avionul pentru Kazahstan, 178.000 de euro. Avem şi factura pentru zborul Braşov – Aktobe. Acum de dimineaţă, am primit o notificare cum că trebuie să mai dăm 25.000 de euro dacă vrem să zburăm de la Braşov, pentru că ce am plătit noi e de la Bucureşti la Aktobe.

Vă daţi seama că noi nu facem niciodată aşa ceva. La noi cuvântul spus este ca şi cum ar fi un contract. 178.000 de euro sunt bani mulţi pentru un avion de 20 şi ceva de locuri. Asta e, dacă nu vor aşa cum am vorbit prima dată, vom merge la Bucureşti. Nu de asta s-a construit aeroportul în Braşov după 30 de ani, ca acum să mergem iarăşi pe Valea Prahovei de două ori”, a spus Laszlo Dioszegi, la Fanatik.

Distanţa dintre Sfântu Gheorghe şi Aktobe este de aproape 3100 de km. În partida tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1. Returul va avea loc peste o săptămână, în Kazahstan.

Afla mai multe despre: sepsiconference leaguedioszegi 

viewscnt
Articole similare