Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Le-am mai spus cuvinte, pe care nu pot să le reproduc". Fotbaliştii de la Clinceni l-au supărat pe Poenaru încă de la încălzire

"Le-am mai spus cuvinte, pe care nu pot să le reproduc". Fotbaliştii de la Clinceni l-au supărat pe Poenaru încă de la încălzire

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, a oferit o primă reacţie, după meciul thriller cu FC Botoşani, scor 4-3.

Ilie Poenaru, după Academica Clinceni - FC Botoşani 4-3

Academica Clinceni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (1-3), echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii 1. Ilie Poenaru, antrenorul gazdelor, nu a fost "gentil cu jucătorii săi la pauză.

"Cred că a fost un meci frumos, cred că le-a plăcut tutror. La pauză, nu a fost OK pentru jucători. După discursul pe care l-am avut la pauză, cred că s-a văzut reacţia. Şi prin schimbările făcute. (n.r. - despre cum procedează la pauză) Un minut nu vorbeşte nimeni, îi las să-şi facă cele necesare. Le-am spus că scorul nu reflectă ceea ce se întâmplă în teren, că am primit trei goluri cu o mare uşurinţă, pe greşeli personale şi pe greşeli de echipă şi că nu este normal să se întâmple asta. Nu le-am spus pe tonul ăsta. Eu le-am atras atenţia de la încălzire, când i-am văzut relaxaţi, foarte încrezători şi le-am spus că încrederea asta foarte mare au transformat-o în relaxare şi nu este OK şi o să ne coste treaba asta. Asta s-a întâmplat.

Le-am mai spus şi alte cuvinte, pe care nu pot să le reproduc sau nu pot să le spun şi nu vreau să le spun. Să nu credeţi că îi jignesc, dar sunt cuvinte mai bărbăteşti şi mă bucur că au reacţionat", a declarat Poenaru.

Academica Clinceni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (1-3), echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii 1. 

Clasament: 1. CFR Cluj - 45 de puncte, 2. FCSB - 44, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 36, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni fc botosani 4-3 

viewscnt
Articole similare