Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le Parisien a dezvăluit suma pentru care PSG îl lasă pe Kylian Mbappe la Real Madrid

Le Parisien a dezvăluit suma pentru care PSG îl lasă pe Kylian Mbappe la Real Madrid

PSG

Comentarii

Real Madrid trebuie să prezinte o ofertă mult superioară celei actuale pentru a-l achiziţiona pe Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain.

Le Parisien anunţă că oferta de 160 de milioane de euro a celor de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe, nu a fost acceptată de conducerea clubului francez.

Real Madrid vrea să-l achiziţioneze încă din această vară pe Mbappe, dar nu are o misiune uşoară. Chiar dacă atacantul francez a refuzat toate propunerile făcute de PSG pentru un nou contract, iar în iarnă poate negocia cu orice alt club, parizienii nu cedează.

Potrivit sursei citate, PSG cere 220 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe Kylian Mbappe să plece l aReal Madrid! Adică o ofertă cu 60 de milioane de euro mai mare decât cea înaintată de gruparea spaniolă. Informaţia celor de la Le Parisien este completată de Telegraph, care susţine că PSG l-ar lăsa să plece pentru 210 milioane de euro: ”Dacă vrea să plece, o să o facă, dar în condiţiile impuse de noi” a spus Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, în declaraţiile făcute în cursul zilei de miercuri pentru RMC.

PSG insistă pentru o sumă atât de mare, pentru că ar trebui să cedeze 35 de milioane de euro către AS Monaco, fosta echipă a lui Kylian Mbappe Lotin.

În acest moment, mingea se află în terenul celor de la Real Madrid. Vor face oficialii madrileni o nouă ofertă pentru a-l aduce pe starul care îi face din nou să viseze pe suporterii blanco?

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridparis saint germain 

viewscnt
Articole similare