Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendele tenisului mondial se înclină în faţa Simonei: ”Are un nivel excepţional! Este greu să anticipezi când şi cum loveşte”

Legendele tenisului mondial se înclină în faţa Simonei: ”Are un nivel excepţional! Este greu să anticipezi când şi cum loveşte”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat pentru prima dată în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-3, în 72 de minute, pe jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, numărul 8 mondial şi cap de serie numărul 8.

Fosta jucătoare, Chanda Rubin a declarat pentru BBC la finalul meciului Halep - Svitolina: ”De la începutul meciului am văzut o Simona Halep hotărâtă să câştige. O Simona care ştia exact ce trebuie să aducă în acest meci. A avut intensitate şi a mers constant la fileu unde a făcut diferenţa. A jucat unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din ultimii ani. Am văzut furie de la începutul meciului şi a ţinut-o până la sfârşit”.

Kim Cljisters, fostul număr 1 mondial din circuit a mărturisit şi ea: ”Simona a dictat jocul. Pentru mine, Svitolina a fost mult prea defensivă astăzi. Halep a fost în schimb mult mai consistentă. Ca s-o baţi pe Halep trebuie să fii agresivă, iar Svitolina nu a fost. Nu a avut nicio şansă!”

Fostul număr 1 mondial al britanicilor, Annabel Croft a explicat şi ea: ”O bătălie fizică şi mentală. Cred că Svitolina a fost depăşită de miza meciului şi de faptul că a trebuit să joace pe Central. Halep merge meritat în finală”

”Nivelul arătat de Simona Halep este excepţional. Este greu să anticipezi când şi cum loveşte” a completat şi legendarul John McEnroe, de trei ori câştigător la Wimbledon.

Afla mai multe despre: john mcenroesimona halep 

viewscnt
Articole similare