Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VULCANUL Halep o "rezolvă" pe Svitolina! Reacţia WTA după victoria zdrobitoare a Simonei din semifinalele Wimbledon

VULCANUL Halep o "rezolvă" pe Svitolina! Reacţia WTA după victoria zdrobitoare a Simonei din semifinalele Wimbledon

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat pentru prima dată în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-3, în 72 de minute, pe jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, numărul 8 mondial şi cap de serie numărul 8.

Site-ul oficial al WTA a reacţionat imediat după meci, cu un articol în care prestaţia Simonei e lăudată: "Halep o rezolvă pe Svitolina şi «erupe» în prima ei finală la Wimbledon".

"Fostul lider mondial Simona Halep a eliminat-o rapid pe rivala Elina Svitolina pentru a ajunge în a cincea finală de Mare Şlem a carierei şi prima la All England Club.

Halep juca prima ei semifinală la All England Club din 2014, în timp ce Svitolina îşi făcea debutul la acest nivel într-un turneu major. Românca s-a folosit excelent de experienţa ei pentru a completa o victorie în 72 de minute pe terenul central", notează site-ul oficial al WTA, care precizează în cronica meciului că momentul decisiv al partidei s-a petrecut în setul secund, la scorul de 3-3, când Halep a reuşit să-şi ridice şi mai mult nivelul jocului.


Afla mai multe despre: simona halepwimbledonwta 

viewscnt
Articole similare