Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, nemulţumit de programarea finalei Cupei României. Cum comentează conflictul cu Lorand Fulop

Leo Grozavu, nemulţumit de programarea finalei Cupei României. Cum comentează conflictul cu Lorand Fulop

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a terminat la egalitate, 2-2, cu Hermannstadt, chiar dacă sibienii au condus de două ori. Lorand Fulop l-a salvat pe Leo Grozavu, chiar după conflictul pe care l-a avut cu acesta.

"După aspectul jocului poate e echitabil. Când greşeşti, eşti taxat la prima inexactitate. Participăm la un campionat compromis, cu echipe care joacă, altele care nu joacă. Unii joacă în continuu, alţii se odihnesc toată săptămâna", a spus Grozavu despre egalul cu Hermannstadt. 

Antrenorul celor de la Sepsi este nemulţumit de data la care a fost programată finala Cupei României împotriva celor de la FCSB, care va avea loc miercurea viitoare: "Ştim că alţii au prioritate, dar asta e viaţa, cu bune, cu mai puţin bune. Unii stau şi se odihnesc... Nu înţeleg programarea finalei din Cupa României. Cred că trebuia să se desfăşoare în condiţii de relaxare, dar în România ce mai e important?"

Tehnicianul a comentat şi presupusul conflict pe care l-ar fi avut cu Lorand Fulop, cel care a marcat o "dublă" în meciul de sâmbătă: "Facem tam-tam în presă... La Sepsi nu s-a întâmplat nimic, iar eu nu voi face jocurile nimănui. Lorand e un jucător... Această regulă U21 ne dă şi nouă bătăi de cap, dar când se joacă din trei în trei zile avem bătăi de cap. Îmi pare rău că trebuie schimbaţi jucătorii, dar e dificil să joci cu ei pe teren".

Afla mai multe despre: leo grozavusepsi 

viewscnt
Articole similare