Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leroy Sane a plecat din cantonamentul Germaniei după meciul cu Franţa din Liga Naţiunilor

Leroy Sane a plecat din cantonamentul Germaniei după meciul cu Franţa din Liga Naţiunilor
Comentarii

Leroy Sane (22 de ani) a părăsit cantonamentul naţionalei Germaniei la mai puţin de 24 de ore după ce nemţii au debutat în Liga Naţiunilor, împotriva Franţei.

Joi seară, pe Allianz Arena, Germania a reuşit să termine la egalitate, 0-0, cu noua campioană mondială, Franţa. În meciul de la Munchen, Leroy Sane a fost rezervă şi a intrat abia în minutul 83, în locul lui Marco Reus, însă timpul a fost insuficient pentru a îşi lăsa amprenta asupra jocului. 

Vineri, la mai puţin de 24 de ore de la terminarea meciului, jucătorul lui Manchester City a părăsit cantonamentul echipei după o discuţie privată cu Joachim Low, selecţionerul care nu l-a convocat pentru turneul final din Rusia, din această vară, şi nu va fi disponibil pentru meciul amical cu Peru. 

Primele informaţii indică motivul plecării lui Sane ca fiind o problemă de familie, partenera acestuia urmând să nască, potrivit unui jurnalist de la Goal. 

După ce tânărul fotbalist nu a fost inclus în lotul pentru Rusia, acesta are parte de un start slab de sezon în Premier League. Totodată, recent, el a fost criticat de Toni Kroos, unul dintre numele grele din vestiarul nemţilor. 

 

Afla mai multe despre: leroy sanegermanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare