Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lindsey Vonn, ultima coborâre la Jocurile Olimpice. Medalie pentru americancă

Lindsey Vonn, ultima coborâre la Jocurile Olimpice. Medalie pentru americancă

Jocurile olimpice

Comentarii

Americanca Lindsey Vonn, medaliată cu bronz în proba de coborâre din concursul de schi alpin de la PyeongChang, câştigată de italianca Sofia Goggia, a afirmat că a simţit "o puternică emoţie", adăugând că Jocurile Olimpice îi vor lipsi mult.

"Simt o foarte mare emoţie pentru că a fost, fără îndoială, ultima mea coborâre olimpică. Jocurile Olimpice îmi vor lipsi cu siguranţă", a declarat schioarea americană, care joi va disputa combinata alpină.

"Presiunea face să te sufoci la plecare, dar tu dai totul, te arunci pe munte, iar asta îmi va lipsi. Însă corpul meu mă face să sufăr şi sunt foarte norocoasă să pot schia încă şi chiar să fiu pe podium la aceste ultime Jocuri în proba de coborâre", a adăugat cea pe care Sofia Goggia a calificat-o drept "cea mai mare schioare din istorie".

"Sunt foarte bucuroasă pentru Sofia, am mult respect pentru ea. Suntem prietene, dar ştiam că va fi o adversară redutabilă", a mai spus regina vitezei.

Americanca în vârstă de 33 de ani, care numără 81 de victorii în Cupa Mondială, la cinci succese de recordul deţinut de suedezul Ingemar Stenmark, a cucerit a treia sa medalie olimpică după aurul de la coborâre şi bronzul la slalom super-uriaş de la Vancouver în 2010.

Vonn a ţinut, totodată, să mulţumească familiei, care a fost prezentă şi a "făcut atâtea sacrificii".

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceamericancalindsey vonnproba de coborareputernica emotie 

viewscnt
Articole similare