Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte eroul CFR-ului: "E primul hat-trick, dar sper să nu fie ultimul". Omrani dezvăluie cum a reuşit Dan Petrescu să îi motiveze

Linişte, vorbeşte eroul CFR-ului: "E primul hat-trick, dar sper să nu fie ultimul". Omrani dezvăluie cum a reuşit Dan Petrescu să îi motiveze

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul echipei CFR Cluj, Billel Omrani, a mărturisit că nu mai reuşise niciodată să înscrie un hat-trick, până la returul cu Astana, scor 3-1, meci în urma căruia ardelenii s-au calificat în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

"A fost o noapte fantastică pentru mine şi pentru echipă. Sunt fericit. Am pierdut 1-0 acolo, apoi am primit gol după cinci minute aici, dar nu ne-am dat bătuţi, am reuşit trei goluri şi sunt foarte fericit. Când ei au marcat, am fost foarte supăraţi, dar am vorbit între noi, ne-am motivat unii pe ceilalţi şi ne-am spus să nu renunţăm şi să reuşim să facem 3-1. Este superb.

Nu am fost siguri de calificare, pentru că nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Dar antrenorul ne-a motivat foarte bine. Am fost cu toţii împreună şi ne-am spus că nu trebuie să renunţăm. Djokovic mi-a spus înainte de meci că o să marchez în prima repriză, iar la pauză mi-a spus să mai marchez o dată. E primul hat-trick, dar sper să nu fie ultimul", a declarat Dan Petrescu, la Look Plus.

CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Astana din Kazahstan, în manşa a doua a turului I preliminar. În prima manşă, Astana a câştigat cu 1-0.

În faza următoare, CFR Cluj va evolua cu campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv. CFR Cluj va disputa prima manşă acasă, la 23 sau 24 iulie, şi returul în deplasare, la 30 sau 31 iulie.

Afla mai multe despre: omrani 

viewscnt
Articole similare