Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi nu mai vrea să audă de Barcelona. Decizie radicală luată de starul argentinian

Lionel Messi nu mai vrea să audă de Barcelona. Decizie radicală luată de starul argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi i-a informat pe oficialii clubului Barcelona că vrea să plece de la echipă şi starul argentinian îşi menţine această decizie, în ciuda presiunilor făcute de preşedintele Josep Maria Bartomeu.

Potrivit presei spaniole, Lionel Messi nu va face duminică testul pentru coronavirus, obligatoriu pentru echipele din Spania înainte de reluarea antrenamentelor.

Astfel, decizia lui Messi de a pleca de la echipă rămâne în picioare. Cele mai mari şanse de a îl transfera pe Messi o are Manchester City, însă Barca vrea ca echipa care îl doreşte pe decar să plătească clauza de 700 de milioane de euro

Anunţul care zguduie lumea fotbalului! Messi şi Ronaldo vor juca la aceeaşi echipă, antrenaţi de Guardiola

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor juca la aceeaşi echipă şi vor fi antrenaţi de Pep Guardiola. Poate părea un scenariu fantezist, însă aceasta poate fi realitatea din 2021.

Declaraţia a fost făcută de Fabrice Pancrate, un fost jucător de la Paris Saint-Germain, echipa pentru care vor urma să joace cele două staruri din fotbal şi unde ar urma să antreneze Guardiola. Totul din 2021. Mai multe detalii AICI. 

Afla mai multe despre: lionel messibarcelona 

viewscnt
Articole similare