Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista cu jucătorii de care CFR Cluj se poate despărţi în vară! Opt dintre fotbalişti au peste 31 de ani

Lista cu jucătorii de care CFR Cluj se poate despărţi în vară! Opt dintre fotbalişti au peste 31 de ani

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv, iar ardelenii plănuiesc o adevărată revoluţie în lotul echipei.

Echipa din Gruia plănuieşte să atace preliminariile Champions League cu aproape jumătate de lot modificat. Astfel media celei mai bătrâne echipe din Liga 1 va scădea considerabil. La CFR sunt deja 5 jucători care vor completa lista lungă a plecărilor. Primii fostbalişti care vor pleca sunt cei al căror contract se termină în această vară.

Lui Sandomierski i se termină perioada de împrumut, la fel ca lui Bordeianu. Arlauskis nu mai are nici el un contract valabil şi va încerca să îşi găsească în Asia o înţelegere pe bani mulţi. Hoban, Aurelio, sau Perreira se află şi ei la final de contract, iar vârsta pe care o au şi evoluţiile din ultimul sezon îi pot determina pe oficialii de la CFR să nu îi păstreze.

O altă categorie este cea a jucătorilor care mai au contract, dar la care CFR ar dori să renunţe. Primul pe listă este Alexandru Chipciu. Fostul jucător de la FCSB are cel mai mare salariu din Liga 1, dar nu a reuşit să adune evoluţii spectaculoase în tricoul ardelenilor. În cele 47 de partide jucate, Chipciu a reuşit două goluri şi 5 pase decisive, iar Neluţu Varga ar dori să scape de salariul jucătorului de 30.000 de euro pe lună. 

Chipciu ar putea ajunge gratis la FC U Craiova, iar un al jucător de care CFR se poate despărţi gratis este Latovlevici. El a adunat doar 300 de minute în 7 luni.

O altă categorie a jucătorilor care pot pleca de la CFR sunt cei care nu mai sunt eligibili pentru regula U21. Denis Ciobotariu şi Nicolae Carnat au prins puţine minute anul acesta şi nu se mai încadrează pentru regula impusă de FRF. CFR va încerca să îi împrumute pe cei doi, iar fotbaliştii pe care se va baza sezonul viitor pentru regula U21 sunt Petrila, Gâdea sau Joca. 

Echipa lui Edi Iordănescu ar putea scăpa de un fundaş central. La club a sosit Bouhenna, iar fostul jucător al covăsnenilor are şanse mari să se impună în echipă. Paşcanu ar urma să întoarcă, după împrumutul de la Ponferradina. Cestor a fost accidentat şi ar putea reveni la echipa sezonul viitor, iar omul care ar putea pleca este Ben Youssef.

Fotbalistul din Tunisia nu s-a impus în faţa lui Vinicius şi se află la final de contract. Rămâne de văzut dacă CFR îi va convinge pe Vinicius si Burcă. Brazilianului i s-a propus prelungirea contractului, dar nu pe acelaşi salariu, din cauza vârstei, iar fostul jucător de la Botoşani ar fi tentat să plece. 

Cum ar putea arăta lista de plecări a CFR-ului:

Jucători cărora le expiră contractul: Sandomierski, Arlauskis, Aurelio, Perreira, Bordeianu, Hoban, Ben Youssef 

Jucători de care campiona are vrea să scape: Ciobotariu, Latovlevici, Chipciu, Carnat

Transferuri confirmate:  Cristiano Figueiredo (Hermannstadt), Jonathan Rodriguez (FC Botoşani), Rachid Bouhenna (Sepsi), Claudiu Petrila (revenire împrumut Sepsi), Alex Paşcanu (revenire împrumut Ponferradina)

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare