Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Macedonia de Nord - România 0-0. ”Tricolorii” iau un punct cu şansă la Skopje

Macedonia de Nord - România 0-0. ”Tricolorii” iau un punct cu şansă la Skopjegalerie foto
Comentarii

Macedonia de Nord şi România au remizat, scor 0-0, în a şasea etapă a grupelor de calificare la Mondial.

Macedonia de Nord - România 0-0

Echipele de start:

  • Macedonia de Nord: Dimitrievski - S. Ristovski, D. Velkovski, Musliu, Alioski - Spirovski, Bardi, Elmas - Kostadinov, Ristovski, Churlinov
  • Rezerve: Iliev, Siskovski, Todoroski, Ashkovski, Ristevski, Serafimov, Trajkovski, Atanasov, Nikolov, Avramovski, Jahovic, Miovski
  • România: Niţă - Raţiu, Chiricheş, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - Man, Markovic, Sorescu
  • Rezerve: Vlad, Toşca, Manea, Cordea, M. Marin, Rus, R. Marin, Olaru, Ghiţă

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 72. Stanciu îi aşează mingea lui Marin, al cărui şut este scăpat de Dimitrievski, iar Cordea are şansa de a relua cu capul, din câţiva metri, trimiţând pe lângă.

Min 58. Macedonia trece pe lângă gol! Gazdele pleacă pe contraatac, balonul ajunge la Elmas, care intră în careu şi şutează, însă Niţă ne salvează din nou.

Min 51. Camora este drilbat uşor de Elmas, care intră în careu şi trimite un şut, deviat, însă Niţă întinde piciorul şi se opune.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 34. Elmas primeşte balonul la intrarea în careu, driblează, îşi pune mingea pe stângul şi trimite un şut puternic, la firul ierbii, însă Niţă se opune.

Min 22. Sorescu primeşte mingea în careu, îşi prelungeşte balonul puţin prea mult, dar reuşeşte să şuteze, însă Dimitrievski respinge în corner.

Min 1. A început partida.


UPDATE 12:07 Federaţia Română de Fotbal a publicat imagini cu gazonul de pe stadionul din Skopje şi acesta nu se prezintă în cele mai bune condiţii. Sursa foto: FRF.ro


Măcinată de accidentari şi cazurile de COVID-19, naţionala României merge la Skopje pentru un meci important în vederea calculelor pentru calificarea la Mondialul qatarez din 2021. Mirel Rădoi nu se va putea baza pe Denis Alibec, Denis Drăguş, Ianis Hagi sau Dorin Rotariu, accidentaţi sau cu Coronavirus.

La partida de la Skopje sunt aşteptaţi 3.000 de spectatori.

Înaintea partidei, România ocupă locul trei în clasamentul grupei din preliminariile CM 2022, cu nouă puncte după cinci meciuri, la unul în spatele Armeniei şi la trei în spatele liderului Germania. Dacă învingem Macedonia de Nord, vom acumula 12 puncte şi există şanse să încheiem pe locul doi în grupă această pauză pentru meciurile echipei naţionale.

Ce a spus Mirel Rădoi înainte de meciul de la Skopje

”Avem 17 jucători, e ok. Această stare ne poate clătina puţin, dar ce nu ne doboară, ne întăreşte. Acest moment dificil ne va uni. Doctorul mi-a zis că jucătorii contacţi cu Ianis au avut teste nagative. Nu avem mari probleme, doar nu vor face antrenamentul, dar îl vor face la hotel. Nu avem cum să evităm aceste cazuri. Asta ar însemna ca naţionala să trimită jucătorii la cluburi, să facă aceste teste PCR, cu 10 zile înainte. Chiar nu ştim de unde au apărut aceste probleme la jucători. Am început această acţiune cu 26 de jucători, iar acum suntem 17, la antrenament, în seara asta. Sunt sigur că cine va intra în locul lui Ianis, dacă era titular, va şti ce are de făcut. Mâine ne aşteaptă o partidă după care cu un egal rămânem în viaţă. Pe Macedonia, poate nu.

Avem în minte posibilii titulari, cu două semne de întrebare. De când am venit la naţională ne-am confruntat cu astfel de situaţii şi avem şi planul b. Sperăm să nu fie nevoie să apelăm la planul C”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul conferinţei de presă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalamacedonia de nordpreliminariicm 2022 

viewscnt
Articole similare