Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE SCORE | Celtic - Rangers, Old Firm Derby, s-a terminat! Pas important făcut de echipa lui Ianis Hagi în lupta pentru titlu

LIVE SCORE | Celtic - Rangers, Old Firm Derby, s-a terminat! Pas important făcut de echipa lui Ianis Hagi în lupta pentru titlu
Comentarii

Cu Ianis Hagi uitat pe banca de rezerve de către Steven Gerrard, Rangers a obţinut o victorie importantă pe terenul rivalei Celtic, în etapa a 11-a din Premiership.

Celtic - Rangers 0-2 (Goldson 9, 45)

Fundaşul central Connor Goldson (27 de ani) a fost eroul lui Rangers şi coşmarul lui Celtic. Apărătorul de 1.91 m a marcat ambele goluri ale partidei în minutele 9 şi 54. Stoperul a stabilit astfel scorul final al partidei, Celtic – Rangers 0-2.

Echipa lui Ianis Hagi şi-a consolidat primul loc în campionatul Scoţiei, cu 29 de puncte acumulate în 11 etape. Pe 2 se află eterna rivală Celtic, cu doar 25 de puncte, însă cu un meci mai puţin disputat.

Echipele de start:

Celtic: Barkas - Duffy, Ajer, Welsh - Frimpong, Brown, Ntcham, McGregor, Laxalt - Elyounoussi, Klimala


Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Helander, Barisic - Kamara, Davis, Arfield - Barker, Morelos, Kent

Min. 90 + 4 FLUIER FINAL! Rangers obţine o victorie uriaşă pe terenul lui Celtic, scor 0-2, şi îşi consolidează prima poziţie în faţa eternei rivale, în campionatul Scoţiei. 

Min. 54 - GOOOOOL RANGERS! Goldson reuşeşte dubla după ce înscrie din apropiere, în urma unei faze încâlcite în careul lui Celtic. Echipa lui Ianis Hagi ia un avantaj foarte bun şi e în pole-position pentru a-şi învinge rivala.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză.


Min. 9 - GOOOOOOOOOL RANGERS! Goldson deschide scorul, cu capul, după o lovitură liberă executată foarte bine, cu efect, de Tavernier.


Min. 1 - A început meciul.


Rangers se deplasează pe terenul lui Celtic pentru derby-ul Old Firm, un meci cu o istorie extrem de bogată. Din păcate, Ianis Hagi va începe partida pe banca de rezerve, după ce antrenorul Steven Gerrard a decis să înceapă partida fără Hagi Jr. în primul 11.

Old Firm, derby de tradiţie în fobalul european

Derby-ul Scoţiei, Celtic - Rangers, e cunoscut drept Old Fird şi are o tradiţie extrem de bogată din punct de vedere al cifrelor. Rivalitatea dintre cele două echipe merge adânc în cultura scoţiană, cunoscut şi ca derbyul dintre catolici şi protestanţi, având implicaţii sociale, politice şi religioase. Cele două cluburi au câştigat împreună nu mai puţin de 105 titluri de campioană în Scoţia (54 Rangers, 51 Celtic). Rangers are cele mai multe victorii, 162, iar primul derby a avut loc pe 28 mai 1888. Cea mai categorică victorie le aparţine însă celor de la Celtic, 7-1 în octombrie 1957.

Afla mai multe despre: ianis hagirangerscelticold firm derby 

viewscnt
Articole similare