Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | AC Milan - Napoli, sâmbătă, de la 19:00, la Telekom Sport 2. Derby-ul etapei în Serie A

LIVE VIDEO | AC Milan - Napoli, sâmbătă, de la 19:00, la Telekom Sport 2. Derby-ul etapei în Serie A

Serie A

Comentarii

AC Milan - Napoli, derby-ul etapei cu numărul 13 din Serie A, se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 2.

LIVE VIDEO | AC Milan - Napoli, sâmbătă, de la 19:00, la Telekom Sport 

AC Milan şi Napoli, două dintre cele mai mari echipe ale Italiei, sunt în acest momente două cluburi care suferă, din mai multe puncte de vedere. Napoli este pe locul 7, cu 19 puncte, dar echipa lui Carlo Ancelotti nu a mai câştigat de patru etape. În runda precedentă, napoletanii au remizat, 0-0, cu Genoa, o partidă în care Ionuţ Radu a fost ca un zid în poarta "grifonilor", prestaţie care, însă, nu a fost suficientă pentru fostul selecţioner, Cosmin Contra, care nu l-a chemat la echipa naţională pentru "dubla" cu Suedia şi Spania. 

Milan are două înfrângerii consecutive şi este pe locul 14 înainte de această etapă. Mai aproape de retrogradare decât de locurile europene, clubul rossonero pare că prestează un fotbal mai bun, mai calitativ odată cu venirea lui Stefano Pioli, însă fostul tehnician de la Lazio sau Inter are o singură victorie, în urmă cu trei etape, împotriva celor de la SPAL. 

La Napoli există şi probleme în interiorul echipei, după ce s-a născut un conflict între jucători şi antrenor şi Aurelio De Laurentiis, conducătorul clubului. Astfel, ambele echipe suferă din plin şi cine va pleca cu toate cele trei puncte de pe San Siro îşi poate schimba radical soarta în acest sezon, lucru care poate fi spus şi despre echipa pierzătoare. În orice caz, un egal nu ajută niciuna dintre echipe. 

ECHIPELE PROBABILE 

AC Milan (4-3-3): Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernandez - Paqueta, Biglia, Krunic - Suso, Piatek, Bonaventura
Absenţi: Calhanoglu, Bennacer (suspendaţi), Borini, Castillejo (accidentaţi) 

Napoli (4-4-2): Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Luperto - Jose Callejon, Allan, Fabio Ruiz, Insigne - Lozano, Mertens
Absenţi: Malcuit, Milik, Ghoulam, Mario Rui (accidentaţi) 

Afla mai multe despre: ac milannapoliserie a 

viewscnt
Articole similare