Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Gaz Metan 1-1. „Câinii” salvează un punct la ultima fază

VIDEO | Dinamo - Gaz Metan 1-1. „Câinii” salvează un punct la ultima fază

Superliga

Comentarii

Pauza nu i-a ajutat pe „Câini” să iasă din criză. Dinamo a jucat din nou slab, dar a obţinut un punct la ultima fază a meciului cu Gaz Metan. Salomao a egalat cu un şut superb. Scorul a fost deschis de Trif, în minutul 77, cu primul său gol din acest sezon.

LIVE Dinamo - Gaz Metan 1-1 (Salomao 90+4 ' / Trif 77')

ECHIPELE DE START:

Dinamo: Penedo - Sorescu, M. Popescu, Katsikas, Popovici - Cooper, Ait Atmane - Hanca, Moldoveanu, Salomao - D. Popa; Rezerve: Muţiu, Gomelt, Zenke, R. Grigore, Olteanu, Ciobotariu, Montini; Antrenor: Mircea Rednic

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - V. Creţu, A. Perreira, M. Constantin, Buşu - Fofana, F. Aurelio - D. Olaru, A. Ivanov, Ely Fernandes - Fortes; Rezerve: A. David, Trif, Diallo, M. Stancu, R. Romeo, Chamed, Buziuc; Antrenor: Mihai Teja

Arbitri: Iulian Călin / A1: Ciprian Danşa / A2: Laszlo-Imre Bucsi / Observator: Lucian Rusandu


În prima repriză, a fost linişte şi pace. Sorescu i-a amuzat pe puţinii spectatori din tribune, când balonul i-a fost inamic. Medieşenii au ameninţat poarta lui Penedo prin Fortes, dar şutul său a fost blocat. Înainte de golul lui Trif, bara a salvat-o pe Dinamo, la ocazia lui Fofana. Jucătorii lui Rednic au forţat egalarea şi au obţinut-o în zece oameni. Popescu a fost eliminat în final, iar Dinamo - Gaz Metan s-a încheiat 1 la 1.

FINAL

Min. 90+3 - GOOOOOOL Dinamo! Salomao marchează pentru Dinamo la ultima fază.

Min. 77 - GOOOOOOL Gaz Metan Mediaş! Medieşenii deschid scorul după o fază senzaţională

Min. 47 - Ocazie pentru Gaz Metan! Fernandes şutează în forţă, dar mingea sa îl izbeşte pe Fortes, care se afla în poziţie de ofsaid.

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 41 - Ocazie pentru Dinamo! Popa scapă spre poarta lui Pleşca, dar şutează în înaltul peluzei

Min. 36 - Olaru (Gaz Metan) cade în careul de 16 metri, însă arbitrul lasă jocul să continue. Un minut mai târziu medieşenii au cerut din nou lovitură de la 11 metri.

 

Min. 27 - Ocazie mare pentru Gaz Metan! André Micael trimite periculos cu capul din apropierea punctului cu var

Min. 16 - Sorescu, la un pas să-şi spargă singur dinţii. Dinamovistul a vrut să dribleze un adversar, dar s-a împidicat şi a căzut.

Min. 7 - Mihai Popescu, la un pas să fie accidentat grav de colegi. Penedo şi Robert Moldoveanu au căzut peste fundaşul dinamovist

Min. 1 - A început partida! Dinamo a avut lovitura de start.


UPDATE  Mircea Rednic a anunţat lista cu cei 20 de jucători pe care se va baza la meciul cu Gaz Metan. Deşi făcea parte iniţial din lot, fundaşul Laurenţiu Corbu a fost trimis acasă astăzi de staff-ul echipei, după ce a acuzat probleme medicale. În afara lotului vor fi şi căpitanul Dan Nistor, francezul Gregory Tade şi croatul Ivan Pesic, pe care Rednic speră însă să se bazeze din următoarea etapă.

1 - Vlad MUŢIU
26 - Jaime PENEDO CANO
3 - Giorgos KATSIKAS
4 - Sergiu HANCA
6 - Mihai POPESCU
13 - Denis CIOBOTARIU
17 - Laurenţiu CORBU
18 - Armando COOPER
19 - Daniel POPA
20 - Diogo SALOMAO
21 - Tomislav GOMELT

22 - Deian SORESCU
24 - Rachid AIT ATMANE
27 - Ricardo GRIGORE
29 - Mihai NEICUŢESCU

30 - Mircea AXENTE
43 - Mattia MONTINI
88 - Simon ZENKE

93 - Sergiu POPOVICI
99 - Robert MOLDOVEANU


UPDATE Înainte de meci, Mircea Rednic şi Mihai Teja îi vor premia pe jucătorii celor două echipe care în această săptămână au obţinut calificarea cu naţionala U19 a României în Turul de Elită pentru Euro 2019. Dinamo l-a avut la lot pe fundaşul Marco Ehmann, în timp ce de la Gaz Metan a fost selecţionat portarul  Andrei Cristea.


După două meciuri bune pe care le-a legat sub comanda lui Mircea Rednic, Dinamo joacă acasă cu Gaz Metan Mediaş. Un meci pe care fundaşul Mihai Popescu îl priveşte cu încredere: ”Chiar dacă am avut o pasă mai proastă, nu ne-am pierdut încrederea în noi. O să vedeţi că vom prinde play-off-ul! Fanii au fost alături de noi tot timpul şi le mulţumim pe această cale. Cei de la Gaz Metan sunt pe loc de play-off şi au dovedit că sunt o echipă bună. Dar noi jucăm acasă şi trebuie să demonstrăm că avem valoare şi merităm să fim în play-off” a explicat fundaşul dinamovist.

  • LIVE | Dinamo - Gaz Metan Mediaş vineri de la ora 20:30 în direct la Telekom Sport 1

Dinamo este pe locul 9 în clasament, la 3 puncte de ultimul loc ce duce în play-off, dar şi la un singur punct de locul de baraj. Medieşenii sunt pe 5, cu 25 de puncte şi vin după un succes facil obţinut pe teren propriu, 2-0 cu FC Voluntari.

La ultima vizită pe terenul lui Dinamo, medieşenii au pierdut cu scorul de 0-3, însă ultima întâlnire directă dintre cele două formaţii a adus câştig de cauză medieşenilor, 3-2 în august 2018.

  • LIVE | Dinamo - Gaz Metan Mediaş vineri de la ora 20:30 în direct la Telekom Sport 1

Pentru partida cu Gaz Metan, Mircea Rednic nu va putea conta pe Nasser Aliji, fundaşul transferat în această perioadă. Fostul jucător de la Basel nu va mai putea de altfel juca în acest an. Rednic explică situaţia lui: ”Legat de Nasser (n.r. Aliji) a fost o decizie luată împreună. Nu are probleme foarte mari, puteam să-i reziliem contractul, nu ne-a costat niciun euro. Depinde de el dacă îşi poate rezolva micile probleme pe care le are şi când va veni pe 9 ianuarie, el trebuie să fie la 100%. Dacă nu, ne vom despărţi. Am foarte multe informaţii pozitive despre el, l-am văzut la antrenamente şi am încredere în el", a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.

  • LIVE | Dinamo - Gaz Metan Mediaş vineri de la ora 20:30 în direct la Telekom Sport 1

Nici Dan Nistor nu va face parte din lot la partida pe care Dinamo o va juca împotriva celor de la Gaz Metan, în etapa a 16-a a Ligii I. În afara lui şi a lui Aliji, nici Pesic nu va fi apt de joc, doar că mijlocaşul nu este recuperat total după o accidentare mai veche: ”Nu avem probleme medicale, dar am decis ca Pesic şi Nistor să nu facă parte din lotul pentru meciul de mâine. Nu am vrut să risc. Ei vor să joace, dar ţinând cont că ne aşteaptă trei meciuri grele într-o săptămână, eu am zis să nu riscăm. În rest, toată lumea e bine şi aşteptăm meciul” a mai spus Rednic. Dinamo şi Gaz Metan Mediaş s-au întâlnit de 26 de ori până în prezent în toate competiţiile. Dinamo a câştigat 10 din cele 12 confruntări directe de acasă. Celelalte două meciuri s-au terminat la egalitate.

Formaţii probabile:

Dinamo Bucureşti: Penedo - Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici - Cooper, Gomelt - Zenke, Hanca, Salomao - Montini

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Constantin, Pop, Buşu - Fofana, Aurelio - Olaru, Ivanov, Fernandes - Carlos Fortes

Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2 ia-ţi pachetul Telekom Sport + şi trăieşti EXPERIENŢE LIVE în cele mai bune competiţii din lume, la doar 1 euro pe lună! Intră pe telekom.ro/plus. Trimite SMS la 1735 cu text PLUS, urmat de codul tău de abonat (e pe factură). Sună la 021. 404.12.34

Afla mai multe despre: dinamogaz metanliga 1telekom 

viewscnt
Articole similare