Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Viitorul 1-0. Victorie şi primul meci fără gol primit pentru ”câini”

VIDEO | Dinamo - Viitorul 1-0. Victorie şi primul meci fără gol primit pentru ”câini”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat ultimul meci al etapei a patra, după ce a învins-o pe Viitorul Constanţa cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de May Mahlangu în minutul 34, la capătul unei acţiune senzaţionale a lui Daniel Popa.

A doua înfrângere în campionat pentru constănţeni s-a produs pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare, acolo unde Gică Hagi nici măcar n-a fost prezent. Antrenorul oaspeţilor, suspendat şi pentru acest joc, nu doar că nu a stat pe banca tehnică, dar nici nu s-a prezentat la stadion.

Dinamo a controlat partida la numărul de ocazii, chiar dacă la finalul jocului, Viitorul a avut o posesie de 65%. A fost totuşi primul joc din campionat în care Dinamo nu a încasat gol, semn că mai toate criticile aduse de Florin Bratu de defensivei sale au prins bine.

Elevii lui Gică Hagi nu au fost însă atât de periculoşi precum dinamoviştii, care în afara golului marcat de Mahlangu au mai avut câteva ocazii importante de gol, cele mai mari fiind semnate de Grigore, Salomao şi Daniel Popa.

Cu şapte puncte în clasament, Dinamo urcă pe locul 4 în campionat, în timp ce Viitorul are cu trei puncte mai puţin şi se clasează pe poziţia a 11-a. Runda viitoare, constănţenii joacă acasă cu Gaz Metan, iar Dinamo are derby cu CFR Cluj.


LIVE VIDEO | Dinamo - Viitorul 1-0 (Mahlangu 34)

Echipele de start:

DINAMO: Penedo - Corbu, Popescu, D. Ciobotariu, Olteanu - May, R. Grigore - Sorescu, Nistor, Salomao - Popa
Rezerve: Eşanu, Delorge, Katsikas, Marco Ehmann, Pesic, Axente, Moldoveanu

VIITORUL: Cojocaru - Lopes, Ţâru, Luchin, De Nooijer - Mladen - Acum, Artean - Ianis, Drăguş, Vână
Rezerve: Buzbuchi, Măţan, Ciobanu, Hodorogea, Boboc, Houri, Stoica


Min 85: Schimbare la Dinamo. Sorescu îi lasă locul lui Moldoveanu

Min 77: Schimbare la Dinamo. Iese Daniel Popa, intră Mircea Axente

Min 70: Schimbare la Viitorul. Intră Houri, iese Lopes

Min 67: Ocazie mare Dinamo! Dan Nistor face o acţiune de excepţie, driblează doi adversari şi pasează la Diego Salomao, dar portughezul, deşi bine plasat, nu reuşeşte să-l păcălească pe Cojocaru

Min 64: Ocazie uriaşă Dinamo! Ricardo Grigore şutează din interiorul careului puţin pe lângă poartă!

Min 60: Ocazie Viitorul! Ianis Hagi execută o lovitură liberă din lateral stânga în sensul de atac al oaspeţilor, şutul său merge pe poartă, dar Penedo intervine şi respinge

Min 55: Măţan şi Ciobanu intră la Viitorul. Sunt scoşi din teren Mladen şi Achim.

Min 46: A început repriza a doua!

Pauză, 1-0 pentru Dinamo

Min 40: Dinamo, aproape de 2-0! Daniel Popa este din nou în prim plan, după un şut pe care Cojocaru îl reţine

Min 34: GOOOOL DINAMO! May Mahlangu deschide scorul pentru alb-roşii! Acţiune fabuloasă a lui Popa!

Min 33: Ocazie Dinamo! Nistor şutează de la marginea careului de 16 metri fără efect pe tabela de marcaj

Min 29: Ocazie Dinamo! Sorescu îl lansează pe Mahlangu, a cărui pătrundere se încheie cu un şut pe lângă poarta lui Cojocaru

Min 21: Şut al lui Ricardo Grigore de la Dinamo, pe lângă poartă

Detaliu interesant oferit de comentatorul Telekom Sport, Cosmin Băleanu: românii din primul 11 de la Dinamo sunt mai tineri decât românii din primul 11 de la Viitorul.

Min 16: Şut bun al lui Artean de la peste 30 de metri, balonul trece puţin peste poartă. A fost un prim şut sănătos şi amininţător spre una dintre cele două porţi.

15 minute fără ocazii de gol în Ştefan cel Mare

Min 1: A început meciul!


Update 20.15:  Gică Hagi nu va fi pe stadion! Suspendat pentru acest meci a fost totuşi de dimineaţă la şedinta tehnică şi a vorbit cu jucătorii, dar nu va veni la meciul din această seară.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost un coşmar pentru dinamovişti. În finalul lui 2017, Viitorul o învingea pe Dinamo cu 4-0 chiar în Ştefan cel Mare, iar acum ”câinii” sunt dornici de revanşă.

Forma din clasament este una total opusă. Dacă Dinamo a început bine sezonul, iar acum e într-o scădere, echipa lui Hagi şi-a revenit după startul ratat de sezon. Ambele formaţii au câte patru puncte, iar echipa care va câştiga ar reuşi să urce până pe poziţia a 5-a în clasament.

În etapa trecută, FC Viitorul s-a impus cu 2-0 în meciul de pe propriul teren, cu FC Voluntari, în timp ce, Dinamo a cedat în deplasarea de la Gaz Metan, scor 2-3. În urma acestei partide, Florin Bratu a hotărât să nu-l includă în lot pentru meciul de astăzi şi pe Sergiu Popovici, care a fost titular în partida de la Mediaş.

ECHIPELE PROBABILE:

Dinamo: Penedo - Corbu, M. Popescu, Ehmann, Olteanu - Hanca, Nistor, Mahlangu - Pesic, Popa, Salomao

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Luchin, Ţîru, De Nooijer - Vînă, Artean, V. Achim - I. Hagi, Voduţ, D. Drăguş

Afla mai multe despre: dinamobratuhagiviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare