Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Farul - FC Botoşani 2-0. Nedelcu şi De Nooijer l-au calificat pe Gică Hagi în play-off. Eduard Pap, înger şi demon pentru oaspeţi

VIDEO Farul - FC Botoşani 2-0. Nedelcu şi De Nooijer l-au calificat pe Gică Hagi în play-off. Eduard Pap, înger şi demon pentru oaspeţi

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-0, în etapa a 29-a din Liga 1.

Dragoş Nedelcu, după o eroare gravă a lui portarului Pap, şi De Nooijer, la primul gol din cariera de profesionist, au asigurat prezenţa formaţiei lui Gică Hagi în play-off, cu o etapă înainte de final. Farul a ratat calificarea în play-off în ultimele două sezoane.
De cealaltă parte, Botoşani rămâne cu 46 de puncte şi aşteaptă rezultatul partidei FC Argeş - FCSB. În cazul unei victorii a piteştenilor, meciul FC Botoşani - FC Argeş va fi unul decisiv pentru play-off.

VIDEO Farul - FC Botoşani, 2-0 (Nedelcu, 15, De Nooijer, 90+1) 

Echipele de start:

Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Artean, Nedelcu, Grameni - Jefte Betancor, Ad. Petre, Omoh; Rezerve: Brănescu, Boboc, D. Sîrbu, Radaslavescu, Purece, Pitu, Moldoveanu, E. Sali, Buta; Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Botoşani: Ed. Pap - Haruţ, Dawa, Şeroni, Dragu - Ed. Florescu, E. Papa - Braun, D. Croitoru, Fili - M. Roman; Rezerve: M. Contra, Patache, Tîrcoveanu, Lupeta, Dican, Mailat, Mateus Santos, Ţigănaşu, Tisdell; Antrenor: Marius Croitoru


Min 90+4. Final de meci.

Min 90+1. GOOOL FARUL. De Nooijer a marcat primul său gol din cariera de profesionist şi, totodată, primul în 125 de meciuri în Liga 1.

Min 76. Ocazie Botoşani. Dawa trimite din nou mingea în bară.

Min 60. Ocazie Botoşani. MIhai Roman trimite cu capul pe lângă poartă.

Min 52. Ocazie Farul. Jeste trimite superb, dan nu nimereşte cadrul porţii.

Min 46. A început repriza a doua.

MIn 45+1. Final de primă repriză.

Min 39. Jetfe a ratat de la 11 metri. Pap a salvat-o pe Botoşani.

Min 38. Penalty pentru Farul. Sebastian Colţescu a arătat punctul cu var după o incursiune a lui Jefte în careul advers, una în care l-a ridiculizat pe Dawa. Moldovenii au acuzat faptul că ar fi o simulare din partea golgheterului Ligii 1.

Min 31. Ocazie Farul. Jefte nu reuşeşte să introducă mingea în poartă, care este uşor atinsă de Pap.

Min 27. Ocazie Botoşani. Dawa trimite mingea în bară. 

Min 15. GOOL FARUL. Dragoş Nedelcu marchează după o gafă colosală făcută de Pap, la o centrare a lui Jetfe.

Min 10. Ocazie Farul. Jefte are o incursiune frumoasă în careul advers. Şutul spaniolului e apărat de Pap. Nici Adrian Petre nu a putut relua pe poartă.

Min 1. A început meciul, dar cu cinci minute întârziere.


Farul Constanţa şi FC Botoşani luptă pentru un loc în play-off. Trupa lui Gică Hagi este pe locul 6 în clasament, cu 45 de puncte. În ultima etapă, Farul a bătut-o pe FCSB, cu scorul de 2-0!

FC Botoşani este pe locul 5 în Liga I, cu 46 de puncte. Echipa vine după o remiză pe teren propriu, cu CS Mioveni, scor final 0-0. 

Afla mai multe despre: farul constantafc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare