Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 0-2. Echipa lui Bergodi a urcat pe loc de baraj şi speră la salvarea de la retrogradare

VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 0-2. Echipa lui Bergodi a urcat pe loc de baraj şi speră la salvarea de la retrogradare

Superliga

Comentarii

Prima etapă din play-out continuă şi duminică, în direct la Telekom Sport 1. În Copou, Poli Iaşi o întâlneşte pe FC Voluntari, de la ora 17:30.

FC Voluntari a produs surpriza în prima etapă din play-out şi a învins-o, în deplasare, pe Poli Iaşi. Cele două goluri ale oaspeţilor au fost marcate de Laidouni, dar al doilea a venit dintr-un penalty contestat îndelung de fanii lui Iaşi, venind după un fault al lui Gardoş. 

În urma acestui meci, FC Voluntari face schimb de locuri cu Dunărea Călăraşi şi astfel urcă pe poziţia de baraj, cu 14 puncte. Poli Iaşi rămâne pe 10 cu 17 puncte. 


VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 0-2
A marcat: Laidouni 9', 78'

Echipele de start

Iaşi: Mino Peralta - Gallego, Gardoş, Frăsinescu, Panţîru - L. Rus, Cioinac - Platini, Teixeira, Sanoh - Enoh
Rezerve: Rusu, Semedo, P. Petre, Bădic, Burlacu, Bosoi, Chelaru 

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă, Signorelli - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze - Tudorie
Rezerve: Mitrev, Leasă, Hodorogea, F. Bălan, Pîrcălabu, A. Bălan, Badea

S-a terminat meciul. 

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin trei minute. 

Min. 78: GOOOL Laidouni! Voluntari se desprinde pe tabelă. 

Min. 76: Penalty Voluntari! Gardoş îl faultează în careu pe Adrian Bălan. 

Min. 75: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Gadze este la un pas de a înscrie golul doi al echipei sale, dar se pierde fix când trebuia să trimită mingea în poartă. 

Min. 52: Gadze prinde o torpilă de la mare distanţă, dar trece peste poarta apărată de spaniolul Mino. 

A început repriza a doua. 

Min. 30: Ocazie imensă Iaşi! Acelaşi Enoh este foarte aproape de a egala, dar trimite lamentabil, iar Vâtcă reţine fără probleme. 

Min. 29: Ocazie Iaşi! Enoh şutează din întoarcere, de la marginea careului, dar balonul este deviat în corner. 

Min. 21: Voluntari obţine o lovitură liberă în urma unui fault, fază la care Gardoş încasează cartonaşul galben, dar Alexandru Vlad trimite peste poartă. 

Min. 9: GOOOL Voluntari! Laidouni deschide scorul în Copou după o greşeală imensă a lui Gallego. 

A început meciul. 


Gazdele încep play-out de pe locul 10, cu 17 puncte, la doar două distanţă de primul loc, Gaz Metan Mediaş şi Dinamo. Obiectivul elevilor lui Flavius Stoican este, fără doar şi poate, câştigarea play-out-ului, din moment ce în sezonul regulat, ieşenii aveau speranţa unui loc în play-off. 

  • LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, duminică, de la 17:30, la Telekom Sport 3

Voluntari a intrat de pe penultimul loc, cu 11 puncte, dar înjumătăţirea punctelor îi ajută pe ilfoveni, care printr-o victorie pot să iasă din zona fierbinte a clasamentului, din moment ce Dunărea Călăraşi a pierdut în această etapă cu Dinamo. 

Afla mai multe despre: poli iasifc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare