Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Şahtior - AS Roma se joacă de la ora 21:45. Paulo Fonseca a analizat partida pentru Telekom Sport

LIVE VIDEO | Şahtior - AS Roma se joacă de la ora 21:45. Paulo Fonseca a analizat partida pentru Telekom Sport
Comentarii

Roma fierbe cu o zi inainte de Lazio - FCSB! AS Roma joaca pentru sferturile Champions League in deplasare la Sahtior. Meciul e evident in direct pe Telekom Sport 2.

Roma si Sahtior au mai jucat doua duble in Champions League si si-au impartit calificarile! In ambele situatii pe banca minerilor era Mircea Lucescu, iar din 4 meciuri, Sahtior a castigat 3.

Ultima intalnire a avut loc in 2011, cand dupa o victorie cu 3-2 pe Olimpico, Sahtior castiga si returul, cu 3-0 si se califica en-fanfare in sferturile Ligii cu 6-2 la general. In Ucraina, AS Roma a castigat un singur meci din 4 jucate pana acum.

Celelalte trei au fost pierdute la zero. Mai mult, Sahtior a castigat in acest sezon de Liga toate meciurile jucate acasa, inca un plus la capitolul statistica pe care il trecem in dreptul ucrainienilor. In minus ar fi suspendarea capitanului. Dario Srna nu va juca cu AS Roma. 

Paulo Fonseca, antrenorul lui Şahtior, a analizat partida în exclusivitate pentru Telekom Sport. Vezi în VIDEO opinia sa!

Afla mai multe despre: sahtiorromaliga campionilorucraina 

viewscnt
Articole similare