Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool se orientează către un nou antrenor după plecarea lui Jurgen Klopp. Englezii au pus ochii pe un fost jucător de pe Anfield

Liverpool se orientează către un nou antrenor după plecarea lui Jurgen Klopp. Englezii au pus ochii pe un fost jucător de pe Anfield

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp a anunţat că o va părăsi pe Liverpool la finalul sezonului, după nouă ani petrecuţi pe banca echipei din Merseyside.

Klopp a preluat-o pe Liverpool în 2015, după plecarea lui Brendan Rodgers. În perioada sa petrecută pe Anfield, Jurgen Klopp a cucerit trofeul UEFA Champions League, Cupa Mondială a Cluburilor, Supercupa Europei, un titlu în Premier League, Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei şi Community Shield.

Liverpool şi-a formulat deja o listă a unor posibili antrenori care vor prelua echipa de la începutul sezonului viitor. Xabi Alonso, fostul mijlocaş spaniol al "cormoranilor" este primul nume de pe lista conducerii de pe Anfield, anunţă Sky Sports.

Alături de actualul antrenor al celor de la Bayer Leverkusen se află fostul jucător de la CFR Cluj, actual manager la Brighton, Roberto De Zerbi, fostul antrenor de la Bayern Munchen, Julian Nagelsmann şi Thomas Frank, antrenorul celor de la Brentford.

Ascensiunea lui Xabi Alonso

Xabi Alonso se află la o jumătate de sezon distanţă de o performanţă enormă pe banca celor de la Bayer Leverkusen, cucerirea titlului în Bundesliga şi întruperea seriei de titluri consecutive cucerite de Bayern Munchen.

Fostul jucător al celor de la Liverpool, Bayern Munchen şi Real Madrid a impresionat la prima sa experienţă pe banca unei echipe de seniori. Alonso s-a remarcat în antrenorat pe banca formaţiei secunde a celor de la Real Sociedad, între 2019 şi 2022. Din octombrie 2022 este antrenorul celor de la Bayer Leverkusen.

 

Afla mai multe despre: liverpoolxabi alonsoroberto de zerbijurgen klopp 

viewscnt
Articole similare