Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, decepţionat după ce Voluntari a fost la un pas de un rezultat pozitiv în faţa lui Dinamo: ”Nu ştiu dacă au fost mai buni ca noi”

Liviu Ciobotariu, decepţionat după ce Voluntari a fost la un pas de un rezultat pozitiv în faţa lui Dinamo: ”Nu ştiu dacă au fost mai buni ca noi”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a debutat cu înfrângere în noul sezon al Ligii 1, scor 2-3, în faţa lui Dinamo.

Voluntari a debutat cu stângul în noul sezon, după ce a pierdut 2-3 în faţa lui Dinamo, în prima etapă a noii stagiuni, Ilfovenii au condus şi au avut şansa de a se desprinde, dar Eşanu a prins o zi bună şi a menţinut diferenţa de un gol. Sorescu a fost eroul partidei, marcând toate golurile ”câinilor”.

În urma partidei, Liviu Ciobotariu a apărut dezamăgit la interviu. Antrenorul ilfovenilor a recunoscut că este decepţionat de rezultat şi, în special, de greşelile făcute de echipa sa. Fost jucător al lui Dinamo, tehnicianul nu a fost aplaudat la revenirea în Ştefan cel Mare, însă nu a fost prea deranjat.

Liviu Ciobotariu, decepţionat după ce Voluntari a fost la un pas de un rezultat pozitiv în faţa lui Dinamo

”Am făcut foarte multe greşeli, în special în defensivă. Nu ştiu dacă au fost mai buni ca noi, dar dacă au marcat cu un gol mai mult ca noi, înseamnă că au meritat victoria. (n.r. despre fanii dinamovişti) Nu m-au aplaudat, dar nu am avut nicio problemă.

Eu mă simt foarte bine aici. De fiecare dată când vin în Ştefan cel Mare mă simt ca acasă. E clar că nu toată lumea mă apreciază pentru că aşa e în viaţă, nu poţi să apreciezi pe toată lumea, dar nu am avut probleme, nu am auzit nimic”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc voluntaridinamo voluntariliga 1reacţii dinamo voluntari 

viewscnt
Articole similare