Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, după ce a primit 3 goluri de la Farul: "Foarte mult pentru ce pregătisem". Ce a spus despre prima titularizare a lui Budescu

Liviu Ciobotariu, după ce a primit 3 goluri de la Farul: "Foarte mult pentru ce pregătisem". Ce a spus despre prima titularizare a lui Budescu

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a pierdut cu Farul Constanţa, scor 0-3, în etapa a 26-a din Liga 1.

La capătul unui meci dominat de Farul, atât pe teren, cât şi pe tabelă, Liviu Ciobotariu a comentat prestaţia echipei sale.

Antrenorul de 50 de ani a recunoscut că formaţia pregătită de Gheorghe Hagi a meritat victoria, iar el şi elevii săi nu trebuie să găsească scuze, chiar dacă ar avea motive.

Eşecul cu Farul este primul după o serie de 12 meciuri la rând, dintre care 11 în Liga 1, în care ilfovenii nu pierd.

Ce a spus Liviu Ciobotariu după ce Voluntari a încasat trei goluri 

"Am putea să ne găsim alibi şi scuze, că nu am avut trei jucători importanţi, că a trebuit să fac anumite schimbări dar nu este cazul.

Am întâlnit o echipă foarte bună. Astăzi au fost mai buni ca noi, au jucat mult mai bine ca noi. Este o înfrângere care trebuie să ne aducă cu picioarele pe pământ.

Am primit trei goluri, foarte mult pentru ce pregătisem noi azi", a declarat Liviu Ciobotariu, la interviul de după meci.

Constatin Budescu a fost pentru prima dată titular de când a ajuns la Voluntari. A jucat până în minutul 84, atunci când a fost schimbat cu George Merloi.

Liviu Ciobotariu a dat ultimele detalii despre starea fizică a mijlocaşului de 32 de ani.

"Budi a jucat bine azi, a încercat, el nu este pregătit 100%, dar azi a avut un randament bun atât fizic, cât şi ca şi realizări", a completat Liviu Ciobotariu, la flash-interviu.
 

Afla mai multe despre: voluntarifarulliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare