Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu a cucerit primul trofeu în Italia! Atacantul român s-a impus în finală cu Fiorentina

Louis Munteanu a cucerit primul trofeu în Italia! Atacantul român s-a impus în finală cu Fiorentina
Comentarii

Louis Munteanu (18 ani), atacantul transferat de Fiorentina de la Viitorul, la începutul sezonului, a cucerit primul trofeu în Italia. Atacantul a cucerit Cupa Italiei destinată echipelor Primavera.

Louis Munteanu, primul trofeu în Italia

La Parma, Fiorentina Primavera, echipa antrenată de fostul jucător Alberto Aquilani, s-a impus cu 2-1 în faţa lui Lazio, datorită golurilor lui Spalluto. Louis Munteanu a fost titular şi a jucat, într-un sistem 3-5-2, alături de marcatorul dublei care a adus trofeul. 

Astfel, Fiorentina a devenit primul club din ultimii 31 de ani, care câştigă Cupa Italiei Primavera de trei ori consecutiv. 

Atacantul vândut pe 2 milioane de euro de Gică Hagi, Louis Munteanu, nu a debutat pentru echipa mare a Fiorentinei. În acest sezon, la echipa Primavera, a marcat de opt ori şi a pasat decisiv de trei ori. 

În campionat, echipa Primavera a Fiorentinei se chinuie, pentru că se află pe locul 11, cu 24 de puncte. 

Louis Munteanu a fost cel mai tânăr marcator în Liga 1 sezonul trecut, la 17 ani, 4 luni şi 16 zile, după o reuşită în poarta Chindiei Târgovişte.

"După Coman, eu zic că e jucătorul (n.r. - Louis Munteanu) care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur. E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri", a declarat Hagi, în trecut, despre fostul său fotbalist. .

Afla mai multe despre: fiorentinalouis munteanu 

viewscnt
Articole similare